Scudo Sports

trex campus (sır bisiklet :)

Ali Güven

Aktif Üye
Tepki
94
Bisiklet
Amoeba
almayı düşündüğüm bir bisikleti sirkeci'de de görünce, hakkında araştırma yapmak istedim. google, yahoo, ebay ve bisiklet forumlarında yaptığım araştırmalar sonuçsuz kaldı. internette sadece kadroyu bulabildim.

(link)

bisikletin alman malı olduğunu öğrenince almanca aramalar bile yaptım, hatta ebay.de sitesine de baktım, sonuç aynı.

bisiklet hakkında teknik ayrıntılara ulaşabilirim ümidi ile sizlerden yardımlarınızı istiyorum. satıcıya sorarsak bisiklet 12 kilo, gerisini hiç sormayın..

Scudo
bu tip bisikletler kızltoprak kaçkar bisiklette vardı sanırım

bu da link i : (link)

Kaçkar Bisiklet' te Sinto kardeşimin de dediği gibi bu bisikletlerden var ama fiyatı linkte olduğu gibi çok pahalı. Kaçkar Kızıltoprak şubesine geçenlerde gittiğimde gördüm. Tuhaf görünüşlü elemanlar bunlar. Cadde bisikleti olarak kullanılmaya elverişli.

sirkecide pedal bisiklette vardı bu kadro en son gördüğüm de

kadronun satıldığı pedal bisiklete yolladığım mesajın cevabı hemen geldi.
bu ilgilerinden dolayı teşekkürü ve hızlı cevap ile takdiri hakediyorlar.
yolladığım mesaj ve gelen cevabı sizlerle paylaşmak isterim:

trex campus kadro ile ilgili agirlik bilgileri elinizde mevcut mu? kadro özellikleri hakkinda ayrintili bilgi almak istedim ancak internette herhangi bir kaynakta bir bilgiye ulasamadim. üretici firma ismini söyleyebilirseniz kendim arastirabilirim.

tesekkürler

Merhaba :

Campus kadrolar Alman mali olup Enik firmasinin yan kurulusu olan CampusUn ürürnüdür.

Ham maddesi dahil % 100 Alman menseilidir. Kadro agirligi 1.9 kg dir. Cruise modeli tabir edilen bir modeldir.
Tüm boruları 7020 T6 serisi aluminyumdur ve lömürboyu kaynak garantilidir.

Selamlar ve bol bisikletli günler

umarım benim gibi uzun araştırmalar sonucu bilgi bulamayanlar için bu cevap faydalı olur.

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Değişik görüntüsü dışında bir özelliği varmı acaba bu kadronun..?

Geri