Scudo Sports

Trex 7.3

Scudo
Güle güle kullanın. Güzel bisiklet.

Evet bencede apartmanda bırakmayın evin içine alın

benim emektar çalındı binanın içerisinden hemde.... bisiklet çok güzel güle güle kullanın imkanınız varsa odanızda muhafaza edin :) bol pedallar...

Güzel bisiklet hocam,

kazasız belasız.

Suluğu alın içeri bence :D

@şahin diler

Merhaba...Hırsıza Kilit olmaz Şahin abi.3 değil 23 tane kilit taksan boş.Ben de çaldırdım bisikletimi.Sonradan üzülmemek için içeri al bence .Bu arada bisikletini güle güle kullan.

Hocam hayırlı uğurlu olsun güzel seçim, ancak bende o konuya takıldım, oraya kadar çıkartmışsanız balkonunuza koymanız çok daha iyi olucaktır, özellikle dışarı kilitlerseniz dahi 3 kilidin 1 i arka jant ve kadroyu, diğeri ortayı, 3. süde ön jant ve kadroyu tutmalı bence, jant seti güzel birşeye benziyor, sökülmesi 1 dakika sürmez aman dikkat edin.

hayırlı olsun şahin bey , her haftasonu kadıköy - kaynarca arası gidip geliyorum ama size rastlayamadım henüz , ya da karşılaştık ama farketmedim

Dostum bu güzelliği dışarıda bırakma lütfen adamlar çalamasalar bu sefer zarar veriyorlar sağına soluna... viteslerle oynayanlar da cabası...

Güzel bisiklet, allah kazadan beladan korusun... Bu tür bisikletleri disarida birakmayin hirziza 3 deyil 5 kilitde fayda etmez :boese157: balkona veya evde biryere birakin... frenler v-break degilde shimano xt cantilever olsa daha iyi bir görüntü olur... tabiki bu benim görüsüm.... :in:

Geri