Scudo Sports

Tren raylarında ülke turu...

Scudo
Böyle insanları çok takdir ediyorum. Bir şey düşünmüş, üzerine çalışmış, sonuca ulaşmış.
Tabi bisiklet kültürünün de bunda payı var. Bir ülkede yaşayan insanların yüzde 70-80'i bisikletle uğraşınca elbette birileri de böyle güzel icatlar çıkarıyor.
Bursa'daki beyin yakan bisiklet yollarını gören kişiler olarak bizler de heyecanlanırız böyle.

Güzel ama tehlikeli. İlk yorumlarda arkadaş kullanılmayan hat olabilir demiş bence de öyledir yoksa tünelde köprü üstünde vb. tehlikeli olurdu.

• Beğen
Tepkiler: Ahsen Okyay
bakımlı raylarda sürtünmede az olur akar gider bisiklet, trenin geldiğini anlamak zaten çok kolay titreşimden

Mora yarımadasında terkedilmiş rayları kullanıyor. Face de güzel fotoları var.

Aslında Türkiye'de kullanılmayan bir tane raylara bisiklet yolu yapsalar tüm türkiye'yi kapsayacak şekilde bisiklet kullanan sayısı acayip artar.İnsanlar şehirler arası turu çok rahat yapar.Gerçi böyle bir sistem hafif ise yine böyle bir şey yapılabilir tren gelirken kenara çekersin.

@Bisiklet Yolculuğu Yüklü bir MTB ağır ağır, yüküyle raylarda ilerlerken arkasından hafif ve yüksüz bir yol bisikletinin raylardan yaklaşmakta olduğunu hayal ettim. Rayda yol vermekte sıkıntılı. Galiba haklısın. Bu yolculukların bir kısmı karakolda biter.

• Beğen
Tepkiler: Volg
Tam benlikmiş ya. Tren ve raylar hep ilgimi çekiyor. Bu adamla tanışıcam

Tren rayları herhalde kullanılmıyor tabi insan görünce özellikle tünelde tren gelse nolur die sormuyor degil. Tehlikeli oldugundanda epeyce bahsedilmiş konuda fakat benim düşüncem türkiyedeki 'benim aracım büyük ve pahalı öyleyse yol hakkı bende ' zihniyetindeki söförlerle aynı asfaltta bisiklet kullanmaktan daha az tehlikeli olsa gerek.

@Bisiklet Yolculuğu
Bu yorumu görünce usulca gülümsedim :D

GT-I9500 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri