@suzunkopru
Beyfendi , bisikleti aldığım günden başladı ön disk sürtmesi , çankaya bayisinden aldık bisikletleri .
Lastiklerinin içini bile bindikten sonra silen insanım ben , düşmedim , çarpmadım bisikleti

gidiyoruz tamirat için , rotoru söküp yamultuyorlar , kaliperlerden ayar yapıyorlar oldu diyorlar gönderiyorlar , yolda biniyorum sürtüyor , tekrar dönüyorum falan filan ... en sonunda rotoru değiştircekler , ellerinde rotor yoktu , kalktılar salak saçma bir bisiklet markasının dandik rotorunu takmaya kalktılar , ya gözünüzü seveyim dedim ne alakası var bu bisiklete bunu takmanın , trek 3900 den çıkarıp bir rotor taktılar , sorun düzelmedi yine ... sen bindikçe fren yaptıkça düzelir dediler , her tur bana işkence oldu , fiykkk fiyk diye diskten sesler çıkıyordu , daha sonra Ali Bey bu işten daha fazla anlıyor dediler , ona götür , ben izmir'in bir ucundayım , Ali Bey bir ucunda ... bu arada bana hidrolik disk takarsam sorunun çözüleceği söylendi , kaç para dediğimde 200-250 civarı bir rakam söylediler , o parayı şimdi vermek istemiyorum dedim , o da disk , bu da disk dedim ... Ali Bey'e gittik , o da değiştirdi yine rotoru , kaliperleri bile değiştirdi yine

sorun çözülmedi gitti ... bir kaç kere daha gittikten sonra , hidrolik disk taktık orda ... sözde sorun çözülecekti

bu arada ön fren kablosu çok uzun , onu kısaltamadı bile , kadroya doladığından sürtünmeden kadromun boyasında sorun oluştu ...
Bir turumuzda çok iyi hatırlıyorum , hakanyeşilyurt arkadaşım , ben ve emre ile sasalıya tura gittik , hakanın bisiklet v fren , emre ile ikimizin disk , bir ara disklerimiz ön arka sürtmeye bir başladı , inanın senfoni orkestrası gibiydi ve tüm tur öyle geçti

gittik sunduya dönüşte, tabi ali bey yoktu , bir arkadaş vardı o ilgilenemedi . daha sonra atilla arkadaşın aynakolu için gittiğimde yaşadığım bu sorunu anlattım , aynakol için nasıl olsa bırakıcaksınız whistle ı , seninkini de bırak hallederim dedi

ve doğal olarak böyle bir yere bisiklet bırakmadım ...
yaşadığım herşeyin tarih saat ve şahidi var , yalan diyemez kimse anlattıklarıma , eksik anlatıyorsun diyebilir tabi...