Scudo Sports

Trek'in En Üst Modelini Görmek isteyen buraya!!

Of of off.. Böyle çok daha güzel görünüyor...
Zaten inanılmaz bir bisiklet, allah sahibine bağışlasın..
Kazasız belasız kullanır inşallah...

• Beğen
Tepkiler: Gürsel A.
Scudo
@Elman TEMEL

Valla onu biz yapıştırdık..:)
Sahibinin diğer bisikleti de 12 kg.'lık (Özel yapım yani) bir Scott Ransom 20 :)
Teşekkürler onun adına..

• Beğen
Tepkiler: Onur Kahraman
@zeplin.ates

Merhaba Zeplin
Teller tekerle birlikte geldi tabii. Elimizde yok ama getirtmek mümkün..DT Competition modeli mesela..

Selamlar..

• Beğen
Tepkiler: ateze
@gürsel

Abi konuyu da dağıtıyorum ama kusura bakma, benim bisikletim bu,

http://img90.imageshack.us/img90/566/spa0993small.jpg

yaza beyaz bir gidon ve beyaz jant telleriyle girmek istiyorum, sele ve maşaya bu dediğim komlimenterler yakısır dıye dusunuyorum, bana önerebileceğiniz modelleri bildirirsenz sevinirim tabi bir de fiyatını :)

çok daha güzel görünüyor gerçekten.sahibinide görelim artık:D:p

Bisiklet mükemmel ama yeni kadro tasarımı biraz fazla iddalı olmuş sanki. Sele borusunun takılı olduğu borunun kıvrılmış tasarımından bahsediyorum ve 100 luk bir arkadaşın agresif kullanımını düşünüyorum :) bilmiyorum bana pek görünüş olarak güven vermedi :) ama tabi bunca yıllık dev bir firmanın bu tasarımı yaparken hesabını kitabını çok sağlam yapacağıda bir gerçek tabi. İşte biz karbon yaparsak böyle yaparız gibi olmuş. Bide şu frenler tabi. Trek'in en üst modelinde biraz daha iddalı fren seti beklerdim.

• Beğen
Tepkiler: bts.elektronik
@raven1442

Frenler Shimano XTR TI hydraulic, ozel HP hortum, Trek'e ozel TI versiyon 160 mm on, 140 mm arka.

Kulaga hos geliyor ozel yapim fren seti olmasi, bundan iyi fren seti ne acaba? sakin beni yanlis anlamayin, gercekten ogrenmek istedigim icin soruyorum, amacim ukalalik yapmak degil.

• Beğen
Tepkiler: Şerif Şentürk
sahibini forumda görmeyi çok isterim :D çok güzel gürsel abi bisiklet,ellerine sağlık toplama için .

@Ozzgurr

Herzaman daha iyileri vardır. Seç birini :

Formula Oro K18
Formula Oro K24
Formula Oro Puro
Formula The One
Formula R1
Magura Marta
Magura Marta SL
Avid Juicy 7
Avid Juicy Carbon
Avid Juicy Ultimate
Avid Elixir
Hayes Stroker Trail
Hayes Stroker Carbon
Hope Mono Mini
Hope Mono Mini Pro

Alana satana hayırlı olsun.

Benim merak ettiğim, bu canavarı alan arkadaş müsabakalar için mi aldı acaba?

Zenginin malı züürdün çenesini yoruyor :D

• Beğen
muhteşem göz kamaştıyor yakın bir yerde olsam gelip görmeyi çok isterdim. Güle güle binsin arkadaş

• Beğen
@raven1442

Magura ve Hope markasini duymamistim, mersi.

• Beğen
@raven1442

Yukarıda belirttiğiniz marka ve modellerin XTR TI Custom 'a göre üstünlükleri nedir peki ?

@Emre77
Merhaba Emre..
Alan arkadaş yarışçı vs değil. Benim yaşlarda.. Ama inanılmaz bir bisiket merakı ve estetik düşkünlüğü var..
Diğer bisikleti özel yapım (hafifletilmiş) Scott Ransom 20..Daha ne olsun;) (Daha önce yollamıştım sanıyorum)

Dün bisikleti kaldırımda test etme imkanı bulduk..
Tek kelimeyle inanılmaz..Öyle bir hızlanma ve hafiflik var ki, pedala "özellikle yüklenince" arka teker patinaj yapıyor!! (çok şişik lastikle, nemli kaldırımda)..
Bu bisikleti 9,5 kg olarak tarttığımızı yazmış mıydım?

Trek firmasının bu modelleri Taıwan damı üretiliyor yoksa Amerikan malımı.

Geri