Scudo Sports

Trek Yada Corratec Konusunda Yardim

@KoraY1459

FREN ÖN / ARKA : Shimano Am 485 NEW
FREN KOLLARI : Shimano Am 485 NEW
ARKA GÖBEK : Mavic Crossride Disc
ÖN GÖBEK : Mavic Crossride Disc
Disk fren.
Bir de İstanbul deltanın dediğine göre artık üzerinde ki parçaları değiştirme opsiyonumuz varmış.Ama bu prosedür nasıl gerçekleşiyor bilmiyorum(Aslında ulaş bey açıklamak istemedi).En iyisi en yakın şubesine gidip orda detaylı görüşmek.
Bu arada kim demiş corratec kimse kullanmıyor.Forumda biraz ararsan en çok kullanılan bisikletlerde belki en çok satılanlardadır.(Özellikle motion modeli).
Artı bir dip not lite serisi kadınların anatomise göre dizayn edilmiş ürünler.Bence gidip deneyip almakta yarar var.
Bu arada zzyzx adlı ürünler 2 yıl garantili ...

Scudo
önceki bisikletim çalinmadan önce xtr 2008 (korbon bacaklı) vites stini satın almiştım allahtan o bisiklete takmadım aynakol olarakta elimde truvatıv korbon kolu noir modeli var kısacası kompenet olarak değilde kadro olarak soruyorum

@mustafayanik
Saçma bir durum ozaman neden sırf kadro almıyorsun.Eğer saçmak için çok paran varsa başka işlere saç?...

@karga 76(link)

@gnutheory
Evet denemek lazım, biraz büyük boyunu almak gerek çünkü "top tobe" bölümü 4cm daha kısa, fark sadece bu.

saçmak bagmında değil eski bisiklete takacaktım calındı kadro alsam bile bu seferde öbür mazemelerim yok kısacası bu............

@karga 76

siteye eklenmemis fakat DELTA BISIKLET'e uğradığın zaman Ulaş bey,Serkan bey ve Davut bey yardımcı olacaklardır kesinlikle.......

kesinlikle tavsiye edilir bir bisiklettir...

• Beğen
Tepkiler: Levent Temiz
Corratec güzel bisiklet ama bisikleti aldığınızda maşayı değiştirirseniz daha da güzel olur. ;)

@mustafayanik

Peki o zaman alınca deneyimlerini paylaşırmısın 2008 model corratecler hakkında .
Bence artık Corratec çirkin bisiklet üretmiyor.Eski kötü şöhretinden kurtulma zamanı geldi.Sonuçta en köklü firmalardan biri bildiğim kadarıyla.Zamanında DownHill bisikletleri ile ün yaptığını duymuştum.
Ekleme;
Bu arada @Dinamo 2007 nodel Corratecler bile insanı heyecanlandırmaya yetiyor.Forum için de bisikletinle ilgili deneyimlerini paylaştın mı?Belki bisikletinin resimlerini paylaştığın bir galerin vardır.
Umarım uzun seneler sorunsuzca kullanırsın.

evet zaten aldıktan sonra amortisörü degiştirecem ama şu an için istediğim maşa türkiyede yok yok derken son modeli yok

rockshox World Cup 2008 ilgili wep site

(link)

Bu arada dikkatimi yeni çekti , Corratec 2008 X-Vert 01 Lite jant ebatı 28" imiş...
Buda sanırım hem yolda hemde arada bir dağda kullammak isteyenler için bir artı olsa gerek...

Arkadaşlar yanılıyorsunuz!
Bende 2007 var, 26 2.3
2008 i de 26 2.0

Buyrun resmi sitesinden lastik bileşeni: Tires Michelin XC Dry 2 26 x 2.0

@Dinamo

Delta'ya göre;
KULLANICI TIPI : MTB, SPORCU, HOBİ KULLANICISI, YENİ BAŞLAYAN
KADRO : 7005 Aluminium
ÖN AMORTİSÖR : Rock Shox Dart 3 Remote LO, 80 mm
ARKA AKTARICI : Shimano XT Shadow
ÖN AKTARICI : Shimano Deore
VİTES KOLLARI : Shimano Deore
RUBLE : Shimano HG 50 11-32
ZİNCİR : Shimano HG 53
AYNAKOL : Shimano FCM 442
ORTA GÖBEK : Shimano ES 25
FREN ÖN / ARKA : Shimano Am 485 NEW
FREN KOLLARI : Shimano Am 485 NEW
ARKA GÖBEK : zzyzx DC 21, DC 20 32/32
ÖN GÖBEK : zzyzx DC 21, DC 20 32/32
PEDALLAR : VP
GİDON : zzyzx
BOYUN : zzyzx
SELE : Selle Royal Dardo
SELE BORUSU : zzyzx
SELE KELEPÇESİ : zzyzx
JANT : zzyzx DH18 Disc white
JANT TELLERİ : DT Competition 1.8/2.0 black
LASTİK : Michelin XC Dry 2 26 x 2.0
JANT EBATI : 28"
VİTES SAYISI : 27
MATARYEL : Alu
Aslında şuan benim de aklım karıştı.Belki bilgiyi yanlış girmişlerdir.Deltaya sormak lazım.

@gnutheory
Evet belki de, zira bunları türkçeleştirme gibi bir 2. iş yapılırken olmuş bir hata olabilir. Bu arada bundan haberiniz var mıydı arkadaşlar? Bir arakdaş deltacıların bundan söz ettiğini ama konunun açıklık kazanmadığını belirtmişti.
(link)

@Dinamo
Evet bunu Ulaş bey belirtmişti.Ama detay vermemişti.Bu sene böyle bir opsiyon tanıyormuş

Geri