Scudo Sports

Trek x-caliber 7

@ozansefer

Bizim gibi amatörler için (bende dahil :D) ozansefer beyinde dediği gibi bisikleti sevmek çok önemli. önerilerimden de anşılacağı üzere ben biraz donanımcıyım. :D :D :D :D :D

Bir tane bisikleti söylemeyi unuttum . Cube attention sl 29 2015 olan modeline bakabilirsiniz. (2015 daha Türkiye ye gelmedi bildiğim kadarıyla . 2014 modelinede bakabilirsiniz.)

Scudo
@Hasan B.

Trek'den pek farkı yok. 29 seçin 27.5 henüz buralarda pek yaygınlaşmadı bazı yedek parçaları bulmak sıkıntı olabilir.

• Beğen
Tepkiler: Murat Cömez
Ya ben Trek almayı düşünüyorum çok hoşuma gitti :) Hadi hayırlısı ... Yardımlarınız ve yorumlarınız için teşekkürler

Son olarak boyum 1,87 kilom 75 kadro boyunu ne seçmeliyim ?

arkadaşlar bu dediğime katılmayabilirsiniz lakin casper i7 8 gb ram 4 gb ekran kartlı bilgisayar mı tercih edersiniz yoksa sony i5 6 gb ram 2 gb ekran kartlı bilgisayar mı seçersiniz ? Şu an Trek alacağım için biraz olaya taraflı bakıyor olabilirim ama benim düşüncem bu yönde. Trek kullanıp da memnun olmayan pek görmedim. Hoş distribütörünü pek sevmiyorum ama :) Öncelikle bisiklete yeni başlayacağınız için seveceğiniz bir şey olmalı. Ben başlarken belki fazla binmem diyerek salcano city fun almıştım. Neredeyse soğuyacaktım bisikletten.

Bu arada spor için alıyorum demişsiniz. MTB niçin tercih ettiniz ? Spor amaçlı FX serisi daha uygun olacaktır. İkinci el konusunda da yorum yapmak istiyorum. Bisikletine o kadar temiz bakan arkadaşlar var ki o tarz biri yükseltme amacını bisikletini değiştirirken onlardan bisiklet almak bence çok mantıklı. Ben şahsen yazın bir MTB almayı düşünüyorum o şekilde...

• Beğen
Tepkiler: Hasan B.
Salcano hariç,
Konuşulan kadrolar Merida ghost scoot cube, bunlar casper trek mi sony :)

Salcano casper merida Acer diğerleri asus toshiba fln onlara lafım yok. Ben sadece kıyasın bileşenler üzerinden yapılması üzerine diyorum bunu

@Kıvanç AYDIN

Evden iş yerine 12km yol var bozuk yol , ondan sonra iş yerinin olduğu yerde cross yapmak için süper dağlar var . Yani anlayacağınız hem düz yol hemde dağ için kullanacağım için 29 jant almayı düşünüyorum .

@Hasan B.

Ben Trek alıp kurtulmanızı öneririm çünkü araştırmaya devam ettikçe işin içinden çıkamazsınız.

• Beğen
@Berke K.

Aynen öyle yapacam fakat X-Caliber 7, şimdi 2015 model X-Caliber 6 olarak gözüküyor . Bu arada Trek-Turkey diye bir site buldum bayisi sanırım e-posta attım , cevap bekliyorum .

@K. Aydın

Hangisi casper hangisi acer sony asus takılmayın bukadar,
:) tahmin ettiğin kadar fark yok bu bütçeli kadrolarda...
Alman mi amerikan mı dersen ben almancayım, imzamdan da belli;cube ve merida alman..

Sonuçta Hepsinin belli bir kalitesi var kalburüstü.. kendini ispatlamış... Bunlardan iyi donanımı iyi fiyata bulduğunu algeç derim,, merida kadroları daha agresif ve performasn odaklı, trek daha konfor; hangi dersen, fiyat ve donanıma bak derim, görüntü olarakda begen, özel hissedeceğini al.. Trek alıyorum hepsinden iyi sanma yani ;)

• Beğen
@r.ezk

Peki Merida Big Nine 100 ile Trek X-caliber 7 arasında ne gibi farklar var ? Bu ikisi arasında kaldım .

Big nine 100 de sizi mutlu edicektir, fiyat olarak trek xcaliber 7den daha uygun,, trekler gereksiz pahalı aynı tipik amerikan cannondale gibi.

Alivio acera farkedeceğiniz bir fark değil, deore bir set olsaydı daha önemli bir fark olurdu..
Merida 250 gr daha hafif.

Suan birbirinden çok farkları yok teknik olarak, fiyat olarak düşünmeniz daha mantıklı..:in:
Keza iyi bir kask 250-300
Aydınlatma 100
Giyim baya bir tutuyor, iklim şartlarına göre
Zamanla kilitli pedal ve spd ayakkabı isticekseniz, 300 tl
Onlara da bir miktar bütçe ayırın ki gözLüğü eldiveni koku yapmayan matara ve kafes, çanta v,s. Derken iyi tutuyor..

Meridanin Bike and outdoor da 1750 fiyatı var, ki mağzasına gidince iyi indirim yapıyorlar diye biliyorum..
Değerlendirilebilir..
(link)

Birde bu bisiklet hakkında yorumlarınız alabilir miyim bu da çok hoşuma gitti donanımıda iyi olması lazım

(link)

İyi bisiklet. donanımsal olarak fiyatına uygun(donanımsal olarak iyi ) . Renkleride güzel.:cool:

• Beğen
@İbrahim Ö.

Hemen bayisini araştırayım :D Sonunnndaaa

Bekle benii KTM Ultra Flite 29 :D

http://bikemag.hu/images/2014/06/ktm_ultraflite_2014_001.jpg

• Beğen
Tepkiler: YüzSürKoş
İyi bisiklet. donanımsal olarak fiyatına uygun(donanımsal olarak iyi ) . Renkleride güzel.:cool:

Edit : tablet kafayı yedi iki tane olmuş.

Sakarya'da KTM satan bir yer varmış.

(link)

• Beğen
@Berke K.

İşte bu süper :)

Hepinize yardımlarınızdan dolayı ve ilginizden dolayı teşekkür ederim . Önümüzdeki aayın 10una kadar alıcam bir sorun çıkmaz ise ...

Geri