Scudo Sports

Trek wahoo bisikletim çalınmıştır.

@Denizcagan

Facebook tan ulaşa bilirsin kardeşim Fatih memecan isim ve soyad 29jant yeşil siyah bi bisiklet. İlgin için sağol kardeşim iyi bayramlar

Maalesef hala bi haber yok herkes peşinde polis dahi ama bakacaz

@redwar

Sağolun eksik olmayın inşallah bulunur heryeri altını üstüne getirdim ama bi haber yok bütün internet sayfalarını takip ediyorum bisikletten geçtim fakat o allahsız orospu çocuğunu bulursam anasını itina ile sikicem o kesin ya kolunu ya bacağını mutlaka ceza alsam dahi kırıcam

@Cevat_MD

Kapı kilitli idi hocam bisikletimde kilitle beraber motosiklete kilitliydi

• Beğen
Tepkiler: kapluj
Scudo
@etkiliadam hocam konuyla çok da alakalı değil ama ben de yeni eve taşınacağım, giriş katta nasıl güvenlik sağlıyorsunuz? benim evim sitede de olmucak.

@kapluj Odaya koyacaksın kardeşim, kapıyı bacayı kitleyeceksin. Başına bişey gelmez

• Beğen
@kapluj

Evin içine koycaksın kardeşim odanın boş bir yerine yoksa bu orospu çocukları meslek haline getirmiş bu işi

@etkiliadam

Ben apartman boşluğuna iki kilit ile bağlıyorum. İkisi de şifreli, dış kapı sürekli kapalı. Pek içime sinmiyor ama her gün her gün 7. kata çıkaramam 14 kiloluk bisikleti :(

• Beğen
@emre64 O tür kilitlerin kilit mekanizmasını ufak bir çekiçle vurarak dağıtmak 10 saniyelik iş. Sakın o kilitlere güvenmeyin.

Her ne kadar bazı firmalar aksini iddia etse de, piyasada açılamayacak, kesilemeyecek kilit yok. Hırsızın yanında uygun keski aleti varsa hepsini keser, açar. Ne kadar sağlam olursa olsun herhangi bir kilit, hırsızın işini sadece geciktirir.

Kilitler bisikletinizi kısa süreli ve göz önünde bırakacağınız zaman işe yarar. Yani hırsız işlek bir caddede, elinde büyük bir keski aletiyle bisikletinize girişemeyeceği için hırsızı bu şekilde caydırır. Ancak bisikletinizi özellikle gece boyunca gözlerden ırak bir yere bırakıyorsanız, o kilit her şekilde açılır/kesilir.

Bisikletinizi evinizde saklayın.

@Mehmet Altuğ Katılıyorum, eğer umursamıyorsanız 'sakınan göze çöp batar' diyorsanız bağlayın. Ama eve konan bisiklet hem güvenlik anlamında hem de teknik temizlik anlamında çok daha güzel olacaktır.
Misal evde asılı tuttuğum bisikletime, çalışma masamda oturuyorken ara ara göz gezdiriyorum. Vitesi freni gevşemişse aklıma geliyor sıkıyorum. Yemekten sonra elimdeki ıslak mendille ayakkabılarımı değil bisikletimi siliyorum. Her anlamda daha güzel

• Beğen
Tepkiler: Nick Fm
@emre64 iki tane bence yeterli değil hocam, çalan seleyi çalar, jantları çalar, gidonu çalar, hiç olmadı çalamazsa zarar verir kaçar.

• Beğen
Tepkiler: emre64
Ben bisikletimi aldığımda burada Trek satış danışmanı cenap dizman vardı ben bu bisikleti hergün nasıl 5 kata çıkarıcam dedim oda ben 3yıldır çıkarıyorum demişti ben sadece bir günlük dedim kapalı garaj ertesi gün yukarı çıkarrım dedim o akşam benim başımdan aşağı kaynar sular döküldü. Sen en iyisi evinde muhafaza et kardeşim zira benimki 1 günlük oldu bak onu bile fırsat bilmişler yorgunum çıkaramam deme sakın üzülme sonradan.

Üstüne üstlük birde kilitli idi

Benim de şöyle bir anım vardır;
3 Katlı bir evde oturuyordum, bisikletim giriş katın demirliklerinde kalın bir kilitle duruyordu (yıllar önce 400 liralık bir bisikletti)
Bir gün arkadaşım bi yere gitmek için bisikleti istedi, bisiklet kalın kilitle bağlıydı kadrosunda da anlık kullanımlar için ince bi kilit vardı. Arkadaşa vermek için aşağı inip kilidi açtım, kilitle birlikte 3. kattaki odama çıktım. Akşam geri bırakmaya geldiğinde aşağı inmeye üşendim. İnce kilitle oraya bağla, ben sonra iner kitlerim dedim. Birkaç saat sonra bisikletin çalınma sesiyle aşağı koşsam da giden gitmişti

Geri