Frenlerin maşaya gömülü olması, alın borusundaki kanatçıklar vs. gibi detaylar çok hoşuma gitti. Gerçekten çok güzel bir bisiklet, kazasız belasız sürmeniz dileğiyle
O bisikleti 3. Fotoğraftaki sele altı çanta ile sürersen çarpılırsın vallaha
Şaka bir tarafa çok güzel makina Allah (C.C) kaza bela vermesin, nazardan şaklasın inşallah.
Arkadaşlar herkese iyi dilekleri için çok teşekkür ederim. Herkes daha daha iyilerine laik olur inşallah.
Yalnız bisikletin sele borusu kısmında isospeed denilen amortisör mü desem yoksa yay gibi bir sistem olduğu için yoldaki sarsıntıları belinize ve seleye temas eden popo kısmına çok çok az ilettiğini, bu sebeple sele ağrısını hiç yaşamadığımı belirtmek isterim.
@Bahadır S. Arizona merlincycles'ın mesa şubesinden alındı. @muhiddin Yok hocam araç satmadım tabi kiBiraz birikmiş vardı, sağolsun kız kardeşimde üstünü tamamladı. Vergisi olmasa millet neler alırda işte ne yazık ki vergiden kaçmak için böyle bir şey yaptık @Deniz A Topeak sele altı çantası... İç lastik, pompa,ıslak mendiller, zincir koparsa diye sökme aparatı ve telefonu içine koymak için büyük almak zorundaydım.
@A.Tahsin Teşekkür ederim. Yeni bisiklet alma olgusu beynime düştü düşeli eski bisikletimden soğumuş ve yeni bisiklet alma heyecanından dolayı bu sene yıl içinde pek binemedim. Binemediğim için geçmişte ki kadansım, dayanıklılığım ve gücüm yok tabi ki... Böyle olunca daha kendimi kıyaslamak için gücümün yerinde olmadığından ölçüm yapamıyorum. Sert yokuş aşağı %-8,-9 dan sonra ki inişlerde bisikleti tartıyorum. Bisikletin aerodinamik ve jantlarının ufak profilli olması sebebiyle çarpraz rüzgarlarda kontrollü olmam gerektiğini öğrendim Hafif iniş eğimli veya eğimsiz yolda ise gerçekten kusursuz diyebilirim(caad9 a göre). Sert yokuşu olan güzergahta kullandım ama gücüm daha yerinde olmadığı için tartamadım ama bana normal geldi. Kadronun açıları ve ve tepkisi çok güzel, di2 ise yük altında şu an gayet güzel
23 temmuzdan bu yana toplam binişlerim 1000 km geçti. Kendimi biraz daha topladım. Negatif eğimlerde, düz yolda veya %1-3 lik eğimlerde gerçekten çok tatmin ediyor. Caad9'dan sonra iyi ki almışım yeni yeni diyebiliyorum.
@C.Koc kadro çok kemiksi olduğu için göze çok batıyor , @hidromek Teşekkürler