TREK Kampanyası bize yaradı ..

Ginger Fergus

Aktif Üye
Tepki
65
@Selim Çam

iyi fikir.. umarım ikimizede uyar.. çok sevinirim.. ama önce biraz performansı sağlamlamak lazım .. bugün şehir içinde 23 km pedalladım canım çıktı.. portakal yokuşu öldürdü beni ...

Scudo

Banu B.

Forum Bağımlısı
Tepki
306
@Selim Çam

Ören tarafında gayet amatör bir bisikletle yaklaşık 4-5 gün boyunca pedallamıştım. gezisi çok zevkli yerler. Ayrıca ben kış dönemi orada olduğum için, yollarda yaya, araç problemleri bile yoktu. Yollar adeta kapatılmış gibiydi.

Oraya gitmek çok güzel olacaktır. denk gelmek dileği ile.:)

Selim Çam

Forum Bağımlısı
Tepki
457
Umarım denk gelirim sizlerle...

Haziran sonu gibi Or-Jan'a pedallıycam... Daha sonra İzmir'e pedallamayı düşünüyorum... İstanbul'a dönüşümü de aksilik olmazsa Serkan ile yapıcam Balıkesir-Çanakkale-Edirne-Tekirdağ-İstanbul şeklinde...

Selim Çam

Forum Bağımlısı
Tepki
457
İyi bir tempo yakalarsınz; yaza çok var. ;) Birlikte pedallamak dileğiyle...:) @Ginger Fergus

Selim Çam

Forum Bağımlısı
Tepki
457
Evet, çok keyifli bir yer o körfezin dağ manzaralı tarafı, yani Ören tarafı... Sürekli rüzgar eser bir kere, en sıcak yaz günü bile o sıcağı hissetmezsiniz, aşırı derecede spor yaparsınız, terlemezsiniz. Keşke orada olsam, özledim, yazı iple çekiyorum. 2-3 hafta tatil yapcam, denk gelirsek uzun soluklu pedallarız belki. Görüşmek dileğiyle...@cobike

evrenolb

Aktif Üye
Tepki
71
@Ginger Fergus

Yeni bisikletleriniz hayırlı olsun. Yıllar önce Portakal yokuşunu çıktığımızda karımın dayanılmaz karın ağrısı olmuş sonunda kist teşhisi konmuş ve ameliyattan sonra planladığımızdan erken çocuk sahibi olmuştuk, oğlum şimdi 12 yaşında beraber bisiklete biniyoruz. Siz Portakal yokuşu diyince anılarım canlandı, tempoyu iyi ayarlarsanız yakın zamanda çok daha rahat çıktığınızı farkedeceksiniz.

Ailece keyifli sürüşler.
Bulent

• Beğen
Tepkiler: Banu B.

Ginger Fergus

Aktif Üye
Tepki
65
@evrenolb

çok teşekkür ederim.. hanımın bisikletinide bugün kadıköye geçip teslim aldım.. artık birlikte çıkıp pedallamaya hazırız.. Evimizde Fulyada olduğundan her yanımız tepe lerle dolu ... aşılacak çok tepe gidilecek çok yol var.. bir gün birlikte pedallamak dileğiyle..

evrenolb

Aktif Üye
Tepki
71
@Ginger Fergus

Ben forumda çok yazan biri değilimdir sizleri de tanımıyorum ancak biz de oldukça uzun bir zaman önce aynı heyecanları yaşadığımız için olacak karı koca bisiklte binenlere sempati duymuşumdur. O yüzden yazmak istedim.

Aldığınız bisikletler bence doğru tercih, doğru kişilere danışmışsınız, ben de geçen sene bir karıkoca arkadaşıma iki tane 4300 aldırmıştım (o zaman 4400 yoktu ve onlar mekanik de olsa disk fren istemişlerdi; ben kendime başka bisiklet aldım o ayrı konu) ne yazıkki onlar pek binmediler ama siz binecek gibisiniz.

Yokuşlar sizi korkutmasın, Pazar sabahları (erken 7:30-8:00) Fulya-Maslak-Istinye (veya daha sonra Sarıyer)- Bebek -Beşiktaş hoş olur arada da isterseniz boğazda başbaşa kahvaltı. Trafik olmaz ama köprü bağlantılarına dikkat edin. 27km tutar (Sarıyer 36km). Ormana gidemediğm zamanlar ben bu güzergahtayım. Ama tabii ki ormanın keyfi bir başka bir başlarsanız birdaha yolda binmezsiniz.

Kaskınızı unutmayın keyifli binişler
Bulent

Ginger Fergus

Aktif Üye
Tepki
65
@evrenolb

tavsiyeler için çok teşekkürler.. bisikletler çok heyecanlandırıyor bizi.. dün itibarı ile ikiside evin bir odasına yerleşti.. tüm malzmeler için ( kask, eldiven, mataralar, yedek lastikler, tamir bakım seti vs ) dolap ve kutular ayarlandı.. artık yola düşmeye hazırız...

son zamanlardaki hareketsizlik dolayısı ile ikimizin performansı şu an gayet düşük ancak kısa zamanda toparlanacağımıza inanıyorum... şehir içinde kullanırken ben sıkıntı yaşamıyorum hatta gayette cevval bir bisikletciyim ancak eşim geçen yıl içinde iki defa beyin ameliyatı geçirdi ve trafik içinde bazı durumlarda tepkileri yeterli olmaya bilir ayrıca ufaktanda olsa korkusu var ancak eminim oda alışacak.. şu an itibarı ile eşimle çok yoğun olmayan ve ev çevresindeki mekanlarda bisikletleri beraber kullanmak...ayrıca kendim şehir içinde önerdiğiniz parkurları yapacağım..