Scudo Sports

Trek fx 7.7 furc takimi

ömer mustafa anuk

Daimi Üye
Tepki
43
Bisiklet
Specialized
Merhaba arkadaslar.
Foruma satmak uzere ilana koymus oldugum bisikletimin furc takimini degistirmek istiyordum alacak arkadas sorun yasamasin kulagimi cinlatmasin diye :) buraya kadar bir sorun yok fakat trek bayiini aramama ragmen yardimci olamadilar cunku su an stoklarinda yoktu . Atak bisikletin sahibi Ahmet abiye goturdum o da maalesef bulamadi. Sitesindede furc takimiyla ilgili net bir olcu yok. Bu furc takimini nerden bulabiliriz. Fikir ve onerileriniz icin simdiden cok tesekkurler :)

Bu arada bisikletin modeli ve linki

(link)

Scudo
Verdiğiniz linkte "1 1/8" threadless" yazıyor. Furş takımı için en yaygın ölçülerden biridir, bulmanız zor olmamalı...

Merhaba @Murat B. bey öncelikle ilginiz için teşekkür ederim. Yazan değer benim de dikkatimi çekti fakat üst ölçüsü farklı alt ölçüsü farklı bir furç takımı . Atak bisikleti / Ahmet abiyi de bilen bilir. O bulamıyorsa durum biraz sıkıntılıdır. :) Bu arada ek bilgi kulağıma bir isim geldi sirkeci de Bülent UYSAL birinde bu parça bulunabilirmiş yarın gidip bir bakacağım

Son dediğiniz bisikletçide de yoksa, yurtdışı alışveriş sitelerine bakacaksınız artık :)

@Deniz
Olculerini bilsem bacagim ama neye gore bakacagimi da bilmiyorum

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri