Guncelleme
9 Agustos 2019
Bisikletten cikan tüm parçalari , kadro vs ustunde yillanan pas, kir, toz ve çamurlari, taşlaşan yag tabakalari vs yumuşatmak maksatli genel temizleyici sprey ile bi guzel elden gecirildikten sonra bir kovaya bol bulaşik deterjani ve sicak su koyarak bir kac saat bekletip tek tek bulasik sungeri ile temizliyorum
Suda bekleyen parcalarin nasilda kirini, çamurunu, katilasmiş yağıni saldıgini suyun renginden anlayabilirsiniz
16 agustos 2019
Guncelleme
Boya malzemelerini aldim ve ufaktan zimpara, temizlik islerine basladim
Araya bayram girince aynakolu sokturememistim.
Aynakol meger oktalinkmis . Gittigim iki yerde bulamadik anahtarini, en son Bursa Yavuz bisiklette cok sukur sökturebildim.
Bu arada tum nakliye islemlerimizi sagolsun bizim emektar eşşegimiz merso ile yapiyoruz.
7 Eylül 2019
Selam arkadaslar ;
Proje de bana düşen işler yapildi. Bursa'da ki meşhur "Jantlara fisildayan adam " Esat ustaya jantlarin bakimlarini yaptirdim.
Yaklasik bir 17 gun once kadroseti boyaciya teslim etmeme , ve bir haftada teslim sözüne ragmen hala beklemekteyim.
Memlekette sevmedigim iki sey varsa 1 =modern dans, 2= usta-esnaf takimina kalmaktir. Arkadas biride verdigi sözü tutsun yav. Herif elli takla , yalan yapti ayak ustu. Aslinda bunlari boyle yazdim fakat icimden uslubumu aşırı sertlestirdim . (Hala sövüyorum ama duymuyorsunuz )
PARASIYLA DEGIL MI KARDESIM?
Neyse sakinim.
Ama inşaAllah bitecek boya işi, toplamaya geçecegim