Scudo Sports

trek fx 7.3 mü Specialized Sirrus Elite mi

Tepki
21
Bisiklet
Specialized
trek fx 7.3 mü Specialized Sirrus Elite mi
uzun uzun araştırdım kullanan arkadaşların yotrumları önemli bu hafta bu 2 modelden birini alıcam donanım ve kullanış olarak hangisi iyi

Scudo
Ben Trek MTB kullanıyorum. 2. bisiklet almayı düşündüğüm zamanlarda ben de ikisi arasında kalmıştım. Şu an için bu isteğimi erteledim ancak şartlar olgunlaştığı taktirde benim tercihim kesinlikle Elite'den yana olacaktır.
Yorum yapan arkadaşların yorumlarını kuvvetle muhtemel tekrar alamayacağını düşündüğüm için benim daha önceden açtığım konuya da göz atmanı tavsiye ediyorum. Bu konuda çok net ve faydalı bilgiler bulabilieksin. Muhtemelen bu konu kararında sana çok yardımcı olacaktır.
İyi pedallar...

https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=81923

• Beğen
Tepkiler: güçlü göymen
Kadro olarak Sirrus ama vites donanımında Trek Fx 7.3 üstün sanırım.
Her ikisi de çok güzel bisikletler.

Şahsen SSE derim. Ama demek değildir ki 7.3 kötüdür. Modeller üç aşağı beş yukarı aynı ama SSE'nin bir albenisi var. Gel beni al diyor :)

• Beğen
peki hangi model ilerde geliştirmeye daha uygun olur sse vites sistemi hakında değişik yorumlar var ama çok şık bir kadro yapısı var kafası karışıyo insanın ama biri secilecek okadar çok modelden eliye eliye bu ikisine kaldım belkş fx7.5 olabilirdi ama fiyat farkıda baya var

Bir Trek 7.3 kullanıcısı olarak görüşüm iki modelden hangisini alırsan al pişman olmazsın. Ama uzun turlar yaparım diyorsan Trek daha uygun olur sanırım.

sse daha agır basıyo aktif pedal kafa karıştırıyo bu gün almak için aradım adamlar tok satıcı yok okart geçmez yok fiyat sabit trek satan bir cok yer büyük indirrimler ve istediğin kartta taksit imkanı sunuyo

aktif pedal zaten mimli bir satıcıdır satış sonrası hizmette malesefki sorunlarla karşılaşılabiliyor temkinli olmak lazım

• Beğen
aktif pedala ragmen becede sirrus.:)

• Beğen
bende sss konusunda son kararımı verdim sadece kredi kartı seciminden dolayı biraz beklemem gerekecek alınca görüşlerimi ve resimleri paylaşırım

Geri