Scudo Sports

TREK FX 7.2 mi Yoksa TREK DS 8.2 mi?

Tepki
1
Merhaba,

Genellikle şehir içinde (Kadıköy-Bostancı Sahil Yolu) ya da ara sıra asfalt dışında (Belgrad Ormanı vb) kullanacağım bir bisiklet arıyorum. Fiyatları aynı olan bu iki TREK modeli arasında kaldım sizce hangisini almalıyım. Detaylar aşağıda

TREK FX 7.2: (link)

TREK DS 8.2: (link)

• Beğen
Tepkiler: ufuk1905
Scudo
8 serısı bende almayı duşunuyorum,
bana amartösörlü 8 serısı daha kullanışlı gelıyor

• Beğen
iki seri arasında sanki sadece amartösör farkı var gibi geliyor bana

• Beğen
Ben 7.2 al derim. Amortisörlü bisiklet alma derim. FX serisi harika bir seri, atak, hafif.

• Beğen
Arazi ve asfalt için ds daha mantikli.Performansı her iki sahada iyidir.

• Beğen
@gokhan.rakici

genellikle değilde hep şehir içi olucaksa kesinlikle fx alın derim çünkü tam o işin bisikleti hafif atak ve kadro geometrisi çok rahat bir oturma şekli sağlıyor

eğer arada sırada dediğinizde yılda 1 2 kere ise sadece bir bisiklet bulursunuz o gün için

ama eğer arada sırada dediğiniz haftada 1 iki hafta 1 ormana girerim ise ozaman ds te alabilirsiniz trek 7700 diye bir hibrit bisiklet daha var onada bakabilirsiniz hatta ben olsam 29 luk bir bisiklet alıp üzerine ince lastik takıp en babacan hibriti yapardım hem ince lastiklerimle şehirde gezerdim hemde hafta sonu lastiklerimi değiştirip hafta sonu ormana girerdim

hatta 590€ verip 72 yada 82 almak yerine 690€ verip wahoo alırdım direk ve dediğim gibi lastiklerle oynayıp her yerde binerdim

şahsen çok az daha fiyat çıkıp trek fx 7.4 al derim hemde karbon maşa

Geri