Scudo Sports

TREK FX 7.2 (2012 siyah)

H.ibrahim Erdemir

Daimi Üye
Tepki
120
Merhaba arkadaşlar,

Geçen sene Kron XC250 almıştım ve hiç toprağa, dağa taşa vurmadığım için yollarda onunla ilerlemek hataydı, düz yol bisikleti değildi ve bende bisikletimi sattım. Birkaç gün önce Güngörler Bisikletten aldığım trek fx 7.2 bisikletimin bir kaç resmini sizinle paylaşmak istiyorum. Hobi kullanıcısı olduğum için çok şekil fotoğraf çekmesini bilmem, birkaç tane çektim öylesine :) . Bisiklet resmen akıyor yolda, çok keyifli gerçekten. Çevremde herkes hayırlı olsundan önce kaça aldın sorusunu soruyor ve rakamı söylediğimde birton tepki alıyorum, adamın canını sıkıyorlar.

yandan poz veriyor çılgın ama daha adını koymadım, muhtemelen huysuz olacak yada sikıntı :D
http://i.imgur.com/joi5ol.jpg

Biraz çıplak ve sade olması hoşuma gidiyor, bakalım donatacağız buraları
http://i.imgur.com/0YoLDl.jpg

Buda carraro kardeşiyle beraber sohbet ederken :)
http://i.imgur.com/0UHJBl.jpg

Buda yurtdışındaki akrabalarıyla düzenlenmiş olan bir videosu :D

Scudo
Hayırlı olsun bende Livestrong renkleri olan 7.2 yi kullanıyorum.Kazasız belasız pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: H.ibrahim Erdemir
Teşekkürler, bende lvstrng almayı düşünüyordum fakat ellerinde kalmadığı için bunu aldım :)

çok tatlı bisiklet. insanların ne dediğine bakmayın. saçma sapan şeylere tonla para verirler sonra da kalkıp bisiklete verilen paraya laf ederler. yokuşta gitmeyen elektrikli bisiklete 1500 tl veriyolar daha ne beklersinki :) ha yaşlıdır pedal çeviremiyordur anlarım ama daha 15 yaşındaki çocuğun elektrikli bisikletle ne işi var. 1 kalori yakmaya bile çekiniyorlar. neyse biz bisikletinize dönelim. buraları donatacam demişsiniz ama bence kullanmıyacağınız ekipman alıp takmayın derim sadece işinize yarıyacak olanlara yoğunlaşın tabiki yine tercih sizin, iyi pedallamalar.

• Beğen
Teşekkür ederim arkadaşlar, artık pek umursamıyorum kimin ne dediğini. Evet dediğiniz gibi donatmayacağım çok fazla, ihtiyacım neyse onunla yola çıkacağım.

reklam çok güzelmiş izlememiştim
teşekkürler :)
aynı bisikletten bende de var, aldığım günden bu yana binemediğim zamana üzülüyorum :)

• Beğen
trek hybridler harika.bende yeni aldim 8.5 ds gary fisher imzalı bisiklete yeni biniyormuşum bisiklet akıyor.28 inc performans lastik arazi-asfalt harika bisikletçik değil makine.

• Beğen
trek ds 8.5 bana hediye geldigi icin ayaklık ve aynakol çark koruyucusu yok extramı.ayrıca benimmkinin rengide siyah ayaklık bakiyorum.ayaklık kaça aldin? nereden aldın? internet üzerinden alişveriş sitesi varmı

• Beğen
Güzel dilekleriniz için teşekkür ederim arkadaşlar, inşallah hep beraber kazasız belasız eskitiriz bisikletlerimizi.

@ Gok
Güngörler bisikletten aldım ayaklığı, bisikleti aldığımda onuda aldım. 30 TL fiyatı var, kaliteli. Yanında kadro koruyucularınıda verdiler bisiklet çizilmesin diye, kendi malları gibi değer veriyorlar, bu çok güzel birşey.

Adres:
Gungorler Bisiklet
Oğuzlar Mahallesi Osmanlı Caddesi
No:20 / B Balgat / Çankaya / ANKARA
0312 284 26 62

Geri