Scudo Sports

Trek FX 3 (2018)

Tepki
63
İsim
Ufuk
Bisiklet
Trek
Yeni almış olduğum ve henüz çok fazla kullanma şansı bulamadığım Trek FX 3 bisikletim (Green Hulk). Yeşil renk gerçekten çok hoşuma gitti.

Eski seride muadili FX 7.3. Üstünde geliştirmeler var. Mesela karbon maşa eklenmiş.

Arka derailleur Shimano Alivio T4000 ile yenilenmiş

Lastikler Bontrager H2 Hard-case Lite olmuş.

rOkJXz.jpg

Kask, matara, patlak teker çözümleri, alyan takımı, uygun kıyafet olmadığı için henüz çok fazla kullanamadım (30 km. yaptım daha).

Çok kullanmadığım için fotoğraf çekmek istemedim açıkçası. Şimdilik tek resim ile idare edelim. Yakın zamanda tüm komponentleri (speed+cadence sensör, ön ve arka aydınlatma, GPS Computer, arka ayak) takınca daha iyi resimler eklerim.

Edit: Arabadan indirirken tekerleği alelacele taktım ama odaya geldiğimde ters taktığımı fark ettim. Resim çektikten sonra değiştirdim tabi. Belki dikkatinizi çeker diye önceden söyleyeyim dedim.

Birkaç resim daha ekleyeyim

Yol bilgisayarı: igpsport igs50e
Ön lamba: Cygolite Metro 1100
Arka lamba: NiteRider Solas 100 ve aliexpress'ten aldığım basit birşey.
Kask: Giro Cinder Mips
Eldiven: Giro Bravo Gel
Cadence ve Speed Sensor: Garmin

Dün gece kurulumu tamamladım. Bu akşam mesai sonrası deneme sürüşünü yapıyorum.

(link)

(link)

(link)

(link)

Scudo
@Ufuk Dönmez İyi günlerde kullandım... Ön maşadada bagaj deliği olduğunu farkettim... Rengide gayet güzelmiş...:harika:

• Beğen
Tepkiler: Üye Adı
@Bisikletli Gezgin Teşekkürler.

Fitness bisiklet olmasına rağmen tam donanımlı bir tur bisikletine çevrilebilecek yapıda üretilmiş. Hem ön hem de arka bagaj montajı için gözlemlediğiniz üzere delikler bırakılmış

• Beğen
Cıvıl cıvıl duruyor, rengi güzelmiş. İyi gunlerde kullanin :)

• Beğen
güle güle kullanın rengi çok güzelmiş tam şehir canavarı

Geri