F Fevzi Çakmak Tekirdağlı Üye Kayıt 18 Ocak 2013 Mesaj 27 Tepki 7 Şehir Bostancı Bisiklet Trek 22 Ocak 2013 #1 Arkadaslar ben fuel ex 5 alıcam . Siz bilgili üyelerimden bilgi edinmek istiyorum yardım .Siparişi verdim perşembe bisiklet gelecek ben downhill yapmaktayım. Sizce bisiklet uygunmudur?
Arkadaslar ben fuel ex 5 alıcam . Siz bilgili üyelerimden bilgi edinmek istiyorum yardım .Siparişi verdim perşembe bisiklet gelecek ben downhill yapmaktayım. Sizce bisiklet uygunmudur?
N. Burak Önder Daimi Üye Kayıt 16 Nisan 2010 Mesaj 367 Tepki 226 Şehir Ankara - İstanbul Bisiklet Scott 23 Ocak 2013 #2 Fuel ex5 bir downhill bisikleti değildir. Belli bir yere kadar götürür ama sonrasında yetersiz kalır. Tepkiler: Fevzi Çakmak Tekirdağlı
Fuel ex5 bir downhill bisikleti değildir. Belli bir yere kadar götürür ama sonrasında yetersiz kalır.
F Fevzi Çakmak Tekirdağlı Üye Kayıt 18 Ocak 2013 Mesaj 27 Tepki 7 Şehir Bostancı Bisiklet Trek 24 Ocak 2013 #3 Zaten bızım yaptıgımızda downhille yakın fakat downhill kadar zorlamayan bir tür diğer acıtıgm konuda fotoları görebilirsiniz
Zaten bızım yaptıgımızda downhille yakın fakat downhill kadar zorlamayan bir tür diğer acıtıgm konuda fotoları görebilirsiniz