Scudo Sports

trek bmx

Scudo
Trek'in bmx'si varmıydı hiç dikkatimi çekmemişti. Sayende onuda öğrenmiş olacağız.

Bir ara sormuştum ben burada.. Öğrendiğim kadarıyla ülkemzde satılan modelleri sokak kullanımı için uygun değilmiş.. Rampa kullanımına uygunlarmış...

@BuRroM

Doğrudur ben ilk defa duyuyorum bakalım daha öğreneceğiz. Teşekkür ederim.

@isfendiyar

Tamam sitede görünüyor ama Bahar Hırdavat Türkiye'ye getiriyor mu bunlardan?

bnm bı arkadasımda trek bmx var ıstersen sorarrım bana satcam dıodu ılgılenırsen bana özel at bnde ona sorarrım

@soneryen

arkadaslar onlar pıyasada trek dıılde genelde mıracco olarak adlandırılıo yanı arkadaslar marka sorunca mıracco dıo belkı ondan duymamıs olabılırsınız:)

arkadasım trek bmx ıb bı oellıgı vardır ben kullanıyorum bısıkletın kadrosu kırılmıstı
kadrolarının omur boyu garantısı var basına bı ıs geldıgı zaman kadro serı numrsını soleyıp yenısı getırte bılıyosun

arkadaşlar bende mirraco fivestarpark şuan anda cok memnunum yani turkeyideki en ii bmxlerden bir kaçtanesii;);)

dave mırra&mirraco konusuunu ınclee orada butun modellerı koydum oaradan bak trek mırraconun dagııtıcı fırması

arkadasım trek bmx ıb bı oellıgı vardır ben kullanıyorum bısıkletın kadrosu kırılmıstı
kadrolarının omur boyu garantısı var basına bı ıs geldıgı zaman kadro serı numrsını soleyıp yenısı getırte bılıyosun
cvp:kodroyu kırıs seklıne gore her kodro kırılınca yenısnı vermıyorlar

Kardesım ben bmx e trek old school bmx le baslamıstım 1996 model trek ın tr de bır tek 96 modellerı var sanırım old school agır bır bmx olur trek

Geri