Scudo Sports

Trek almayı düşünenler.

@önder ismailoğlu

Önder bey öncelikle teşekkür ederim net mesajınız için.Bundan önce de iki arkadaşla görüşüşmeye:mad: çalıştım.Hem istiyorum diyorlar hem de özel mesaj atıp bilgilendirme yapmama rağmen,nezaketende olsa , vazgeçtim,teşekkürler gibi iki cümleyi zahmet edip bildirmiyorlar.Neyse ben önce sizi yarın müsait olursanız cepten arayacağım.Ayrıntıları konuşuruz.
Teşekkür ederim...

Scudo
@Okan Örs

Herkese merhaba;
Önder beyle mesajında yazmış olduğu gibi bugün öğlen buluşarak gidip trek 7.2 fx'lerimize kavuştuk.Burada mesajlarıma sözde ilgili davranıp harekete gelince kendilerinden haber alınamayanlara karşın, Kendisine nazikliği ve tutarlılığı için özellikle teşekkür etmek isterim.
Herkese bol pedallı günler...

Güle güle iyi günlerde pedallayın arkadaşlar
yalnız sizden rican bisikletlerinizin resimlerini ilgili bölümde bizlerle paylaşırmısınız görelim Maaşallah diyelim

• Beğen
Tepkiler: Okan Örs
Merhaba,
Kampanya halen güncel ( Trek 2011 Modeller 2. bisiklete %50 indirim) ben, FX 3 almayı düşünüyorum. şu anki fiyatı 690 euro bu kampanya dolayısıyla adedi (nakit) 1300 tl ye geliyor. İzmir içinden almayı düşünen arkadaşlar varsa. beni arayın alalım şu bisikleti :) 5355265228

bende FX 3 almayı düşünüyorum istanbul içinden düşünen varsa uyar

Trek 6000 almayı düşünüyorum. Gönüllü olan varsa iki kişi TREK'e girelim derim :)

arkadaslar yazin bisiklet alacaktim ancak maddi sıkıntılardan dolayi ertelemek zorunda kaldim simdiye kismetmis butcem max 1200 fx7.2 dusunuyorum aslinda euro dusuk olsaydi 7.3 cok guzel olurdu ama euro aldi basini gitti dolayisiyle bende 7.2 ile yetinmek zorundayim bu kampanya hosuma gitti ancak ben erzurumdayim nasil olacak

Ankarada trek almayı düşünen varmı arkadaşlar ? Trek düşünüyorum, 2011 modellerinde ikincisi %50 fiyatlı güngörler 'de. Ortak aranıyor :) ?

Güngörlere gittim ve malesef kampanya bitmiş, ama süper 2012 modeller vardı, alacak arkadaşların uğramasını tavsiye ederim.

@MuhammedErkan
Bir arkadaş devam ediyor olarak mesaj yazmış ve site de öyle dyor

Bunu öğrenmenizin en kolay yolu satıcıları bizzat aramanız.Ben de eylülde bu şekilde aldım.kampanyanın sizin için devam etmesi, uygun modelin ve kadro boyunun her iki alıcı tarafından da kabul edilebilir olduğu ile ilgili.Bu da seçenek anlamında kısıtlı bir durum.
Umarım istediğiniz bisiklete kavuşursunuz...

Yani sonuç olarak zaten öyle, biz de bu mesajı yazarak 2. ortak arıyoruz böylece :D

İyi de 2011 modeller ile 2012 modelleri aynı fiyattan satıyorlar ya da çok az bir fiyat farkıyla; bu şark kurnazlığıdır resmen.

Geri