Scudo Sports

Trek Allant Tavsiye Eder misiniz ?

Adem Gül

Forum Demirbaşı
Tepki
215
Selam arkadaşlar. Daha önceden scott sub 40 kullanıyordum. Beraberinde bir abimde az kullandığı tertemiz trek allant vardı. Şuanda o bisikleti hasbelkader bana hediye edince ( mutluluktan delirdiğimi söyleyebilirim :D ) bu yaz çıkacağımız turda o bisikleti kullanma kararı aldım. Sizce uzun turda kullanabilir miyim ?
Fotoğraf ekledim umarım açılır.https://i.hizliresim.com/Vak1gZ.jpg

Dosyalar

• trek 1.jpeg
    trek 1.jpeg
    96,5 KB · Okunma: 57
Scudo
Hic tura cikmadim fakat marti gidon tur icin uygun degil bence , onun yerine duz , kelebek , bullhorn , dropbar bir gidon tercih edebilirsin

Trek fx 7.0 almanızı öneririm. Hemen hemen aynılar ve de tur için daha kullanışlı olur

@furkan.zaman
Gidonu kelebek gidona çevireceğim hocam

@Hastateker
Hocam 7.0 komponent olarak bunun çok altında. Bu varken 7.0 çok mantıksız. Scott sub ile çıkarım daha iyi.

• Beğen
Tepkiler: Hastateker
Ben mi yanlis anladim bu zaten hediye gelmemis mi size , tur icin 3. bisiklet neden alınsın ki ?

@Adem Gül
Hocam allantı ben fotoğraftaki bisiklet sandım. Internete trak allant yazınca daha farklı bi model çıkıyor. Fx 7.7 gibi. Eğer o modelse evet daha yüksek donanıma sahip altus acera karışık.
Trek turkey sitesinden baktım şimdi evet

O abi kimse önünde saygıyla eğiliyorum. Kelebek gidon en ideali olur uzun tur için. Drop bar uzun turda biraz sıkıntı

@soneryen
Hocam zamanında hatırı hiç unutulmayacak iyiliklerim olan bir abim :)

• Beğen
Tepkiler: macerakolik
Allant ile fx arasında ne farklar varsa ben nette bulamadım. Siz biliyor musunuz?

@çağrı can
Hocam allant fx serisinden farklı olarak martı gidon , konforlu sele , renk uyumlu çamurluklar ve bagaja sahiptir. Ayrıca arka aktarıcı acera olduğundan fx serisinin orta modellerine denk gelir komponent olarak. Daha klasik bir modeldir. Fx serisi biraz daha fitness tarzındadır.

• Beğen
Tepkiler: C.Biberci
Fx serisi en iyi hibrit bisiklet serisi ilan edilmiştir en azından amerika kaynakları öyle diyor.
Fitness bisikleti ama her şeye uygundur neredeyse. Dropbar kelebek gidon normal gidon kullanımına adepte edilebiliyor. Hatta cyclo cross yapan bile var bu bisikleti.
Bende ki 7.0 serisinde vidalı gidon var ama onu da aparar ile normal gidon boğazına çevirmeyi düşünüyorum.
Ben fx 7.0 sıfır aldım en duşük modeli allant 7.2ye 7.3e denk geliyor herhalde.
Turlar için idealdır çünkü ön ve arkada port bagaj delikleri bulunur.
Trek firması 130 kgye kadar ömür boyu kadro garantisi veren bi firma. 10 yıl

@Adem Gül
Evet büyük ihtimal ondan karışıklık oldu :)gönül rahatlığıyla alabilirsiniz güveniyoruz treklerimize:)

@Hastateker
Evet hocam treğin özel ürettiği bir bisiklet bu , şuanki allantlar fx serisi gibi.

• Beğen
@Adem Gül
Hocam peki vidalı gidon olan 7.0 ı erdoğanlar bisiklette satılan(reklam yapmıyorum) aparat ile gidon boğazı taktıktan sonra kelebek gidona geçersem ne kadar sağlıklı olur?
Orjinalini bozmasam daha mı uzun ömürlü olur?

Dosyalar

• 1311010_2016_A_2_7_0_FX.jpg
    1311010_2016_A_2_7_0_FX.jpg
    86,6 KB · Okunma: 12
@Hastateker
Hocam kelebek gidona geçersen senin için daha sağlıklı olur. Evvela sırtın için daha sağlıklı olur. Uzun turlarda düz gidon her zaman rahatsızlık verecektir. Kelebek gidon pek çok duruş ve tutuş pozisyonuna izin veriyor.

• Beğen
Geri