Bisikleti magazada incelemistim, fotolardan cok daha guzel ve etkileyici gorundugunu soyleyebilirim.. Guzel secim yapmissiniz, iyi gunlerde kazasiz kullanmaniz dilegi ile...
evt carbondolu bi xc di galiba guzel tabi tarzlar degisiyor benim tarzim da bu napalim .yakinda sizlerle paylasmak istedigim bi foto degisikligini paylasmak istiyorum .bana acik bi sekilde foto nasil koyacagimi soylerseniz .butun bisiklet severlere bol pedalar .:in:
Bu bisiklet nasıl oldu da gözümden kaçtı
Kadrosu piyasadaki en iyi karbon hardtaillerden biri. Yalnız böyle bir kadroya XT değil de daha rijit olan XTR aynakol takman daha yerinde olurdu sanki. Diğer parçalara bir lafım olamaz zaten. Güle güle kullanın.
XX 10 lu sistem olduğu için daha çabuk aşınır ama dediğiniz gibi k force light çok güzel olur. Hatta sizin yaptığınız gibi k force set çok daha güzel olur.
K-force light serisi yeni hallow karbon kolları ile oldukça rijit oldu.. Yapı olarak aynı ama malzeme olarak biraz daha farklı olan slk light da olabilir. Bu aynakolu yol bisikletimde kullanıyorum, k-force light ı da denedim.. ikisinin arasında ufak bir ağırlık farkı haricinde başka bir fark yok. Ayrıca k-force'un yeni ergo gidonu ve sele borusunu da kullanıyorum ve kesinlikle müthişler. Bundan sonra karbon malzeme alacak olsam bu marka/model ile giderim muhtemelen. Yalnız ben mtb aynakol da yinede XTR'dan şaşmazdım. Bilmiyorum sorun kullandığım kadrolarda mı ama XTR'ın hissi çok daha farklı. Belki dişli kolları biraz daha rijit o yüzden.
Evet Özgür görsellik olarak sana katılıyorum.Süper durucağına eminim.Ama arkası karbon xtr olması nedeni ile önüde mi xtr yapsam diye düşünüyorum.Uyum açısından xtr olması daha iyi mi olur yoksa farketmezmi bilemiyorum.Düşündürücü ?
Sadece arka vitesin xtr olmasindan ziyade, sram ve shimano'da disli araliklari farkli olculerde (6.9-6.57mm).. Buna dayanarak, en azindan omur olarak daha verimsiz olacagini soyleyebilirim.