Scudo Sports

Trek 9.8 Elİte 2010

ulen zek.. gittin baktın orda... için gitti.. fotolarıı çektin mağazada... sora yuttuyosun bize yok yeni bisikletim falan filan..
millette yedi he... birazdan bende yayınlicam yeni madone pro mu .. yeni yol bisikletim diye :) ehüeüheühehüe

Scudo
Gerçekten güzel makine ALLAH kaza bela vermeden bol pedallı iyi günlerde kulanman dileği ile :in:

• Beğen
Tepkiler: matzbacher
Bu nasıl bir kadro dizaynıdır :) bu nasıl bir renk uyumudur :)

İyi günlerde kullanın harika bir bisikletiniz var..

• Beğen
mükemmel bir bisiklet....trek ler çok güzel ya, aşığım bu bisikletlere...:D...Kazasız belasız bol sürüşler dilerim...yüzünüzden gülümseme, altınızdan bisiklet eksik olmasın...

• Beğen
Pedal bastığınız her anınızın size mutluluk katması dileğiyle. Güle güle kullanın. Çok şık duruyor

• Beğen
Renk de Marka da süper ötesi..Fox da ayrıca güzel bir seçim olmuş..
Trek CArbon son derece şık ve estetik duruyor..Ağırlık da sanırım 10.70 ile 11 den fazla olmaz.Baharla gelen güzellikler artık ortaya çıkıyor..daha ne makinalar görecez.

Kazasız günlerde kullanman dileğiyle...İyi Forumlar..

• Beğen
Harika gerçekten..
Güle güle kullanın..
Ali abi ağırlık o kadar yoktur ya.. 10.5'in altındadır kesinlikle.. Hatta 10 civarıdır en fazla.. Yetkili merciden cevap bekleniyor :)

Benim tahminlerimde o yönde 10'dan fazla olmaması lazım..

• Beğen
@d.berkay

Berkayım ne bileyim benim ki ağır olunca..:) Carbon da gerçi çook dehşet..
Berkay ,Sen uzmansın kardeşim ya,Bizde kendimizce nacizane tahminler de bulunuyoruz işde..

Berkayım,Sevgiler ..Tekrar kazasız sürşler diliyorum.

Bu bisikleti Ortaköy'e uğradığımda görmüştüm. Gerçekten harika bir bisiklet. Çok kaliteli bir seçim yapmışsın. Güle güle kullanman dileğiyle.

• Beğen
Zekeriya aklimdan geceni okumussun, aksesuarlarinida Bontrager/Trek yapman cok SIK olmus. Knog marka kirmizi silikon-vidasiz flash isigida cok yakisir ;)
Sayac sanirim Trek Incite 9i, okumasi kolay, gereksiz bilgiler yok ekranda.

Geri