Scudo Sports

Trek 7.5 2010

@Uğur Demirtaş

Merhaba,

26x26 yı birkaç denemeden sonra , arka dişli oranını 11-26 dan 11-32 ye değiştirerek daha doğru bir tercih yaptığımı anladım. Eğer yüklü bisiklet ile saatlerce hatta günlerce yol almak istiyorsanız ve tabii güzergahınız benim gibi bol yokuşlu ise.Bu haliyle çok memnunum.Sevgilerimle.

• Beğen
Tepkiler: philykia
Scudo
Cihan abi'nin dediği gibi yokuşlu yollarda yüksek kadanslı sürmek en güzeli.Yormaz.Zaten yokuş ağırda sürdüğüm de bacaklarım ve eklemlerimin inanılmaz ağrıdığını anladım.Ucuz yırttım..Bilinçli bir sporcu veya kullanıcı olmak gerekir.

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
@cihan aksoy
Anladım..Teşekkür ederim.Peki öne amortisörlü maşa düşündünüz mü?

@Uğur Demirtaş

Bu bisikletin amacının tamamen dışında bir konu(Trek 7.5 FX için söylüyorum.) Ön amortisörlü Hybrid tarzında gene 28 inch bir tur bisikletim var zaten yıllardır kullandığım.İkisinin yeri apayrı Trek çok daha hafif,atak ,karbon ön çatalıyla çekici ve şık .Tur için gene çanta yüklüyorum ama eşyaların ağırlığını daha özenle seçiyorum.
Diğer tur bisikletim (ön amortisörlü olanı) ise daha ağır ama acımadan yük yükleyebildiğim ve sürdüğüm bisiklet.Yani ikisini tek bisiklette elde etmeye çalışmak bence Trek 7.5'e haksızlık yapmak olur diye düşünüyorum.

çok yakışıklı bie bisiklet hayırlı olsun allah bizede nasip etsin inşaallah fiyatı ne kadar?

2 bin liraydı fiyatı öyle hatırlıyorum ama özcan abi biras indirimli almıştı peşin olduğu için 1500 tl falandı sanırım.

süper ya çok iyi bi seçim olmuş güle güle kullan

@cihan aksoy
Tamam bazı farklılıklar var ama apayrı denecek kadar değildir sanırım. Tur bisikletiniz varsa hızlı turlar için yol bisikleti daha doğru bir tercih olmazmıydı.
Mesela birine 30 kg. diğerine 15 kg.mı yüklüyorsunuz.15 kilo için kırmayalım birbirimizi.;)saygılar..

hayırlı olsun iyi günlerde kullanın.

@cihan aksoy
Peki bu durumda arka vites attırıcıyı da değişmek gerekiyor mu?

@Uğur Demirtaş

Hayır gerekmiyor. Vites ayarları bile bozulmadı.

Bununla yolların tozunu attırabilirsiniz,hayırlı olsun...

1.5 sene sonra gerçekleşicek hayalim :) ( askerden sonra ) çok yakışıklı gerçektende :)

Geri