Scudo Sports

Trek 7.5 2010

Scudo
@cihan aksoy

Cihan bey bende size ve Özcan Bey e harfiyen katılıyorum bisiklet alırken ufak tefek parçalar değiştirilebilir elbette her bisiklet istenilen her şarta uygun olmuyor ne yazık ki. Bu arada bisikletleriniz gerçekten harika.

Açıklamalar için herkese teşekkürler .. Benimki bir eleştiri değil sadece cehaletimi giderme çabasıydı .. Bu bisikleti gerçekten çok beğeniyorum ve yakın zamanda kısmetse almayı düşünüyorum .. İleri düzey bir kullanıcı olmasamda sürüş keyfi benim için gerçekten önemli .. Bu bisikleti günlük fitness amaçlı , Şehir içinde ulaşım ve 80-100 km civarı asfalt turlarda kullanmayı düşünüyorum ... Kullanırken de sürüş keyfi , biraz tempo biraz da konfor gibi beklentilerim var .. şu an scott p55 kullanıyorum ve memnunum ancak tam anlamıyla amacıma uygun olanın 7.5 fx olabileceğini hissediyorum , ne de olsa 4 kg daha hafif :).. Bu rakamları ödedikten sonra beklentilerimi karşılayacağını umuyorum :)

şu ağırlık konusunu netleştirebilirmiyiz acaba.
bisikleti tartabildiniz mi.
10 kg civarında ise süper. ben almayı düşünüyorum. bu bisiklete hafif patika şartlarında binmek için maksimum hangi olçüde lastik takılabilir. merak ediyorum.
bendeki s10 kadrolu düz gidonlu scoot u satıp bu bisikletten almayı düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
@MUSTAFA AKTAŞ

Mustafa Bey merhaba,

Lastik konusunu özellikle araştırmadım ancak aynı model bisiklete sahip Cihan Bey 700x38c lastik takmış bi problem olmadığını düşünüyorum.

İşlerim nedeniyle inanın hiç fırsat bulamıyorum bugünlerde yani anlayacağınız tartma fırsatı bulamadım. Ama daha önce de yazdığım gibi elektronik olmayan bir tartı ile ve yanlış değilse 9 kg ın biraz üzerinde tartıldı velesapit bisiklette.

• Beğen
Tepkiler: cihan aksoy
Jilet gibi mübarek :D hayırlı olsun.Kazasız belasız sürmeniz dileğiyle.

• Beğen
Tepkiler: Ozcan SEMET
çok güzel seçim yapmışsınız,güle güle kullanın...

Güzel bisiklet hayırlı olsun.

FX serisinde en göze çarpan en güzel model bence özellikle karbon maşa, jant ve kırmızı çemberli tekerlekleri ile. Hayırlı olsun iyi günlerde kazasız belasız pedallamanız dileğiyle.

tek kelime ile süper :)

@cihan aksoy

Bu tecübe edildi mi acaba? 26*26 uzun soluklu yokuşlara cevap verebildi mi?Yoksa kaset dişli değişimi olmadan tat vermez mi?

özlettin kendini özcan abi gelde artık bi tur yapalım ;) yavru kartalıda aramızda görmek istiyoruz artık :)

Geri