Scudo Sports

Trek 7.1 Fx.. 499 lira.. Tüm detaylar resimlerde arkadaşalar..

@Emre Görmüş

Takas düşünmüyorum Emre arkadaşım sağol. Bu aralar messengera girecek fırsatım yok bu aralar. Açtığımda konuşabilizi yinede..

Ey ahali!
İlan güncel...

Scudo
Bu gıcır gıcır bisiklet hala satılık.. Gel al bin, git dağlara taşlara, ovalara deltalara.. :eek:

Güüüüüüüüünnnnnnnnnnnccccccccccccceeeeeeeeeeellllllll..........

Kargo size ait olmak üzere fiyat 470.. İstanbul içi elden telim..

Fiyat en son ne olur ? Bisikletin 0'ı ve 2.eli konusunda kararsız kalmış durumdayım,Bisikletin biraz çizikleri var gibi o beni biraz caydırıyor.

Bisikletin ikinci el fiyatlarını sitelerden bulabilirsiniz ama yarı fiyatı diyebilirim bildiğim kadarı ile.. Bu konuda bilgisi olan varsa yorum yazabilir açıkca :)

Bu bisikletin ciddi anlamda tek çiziği arka attırıcı üzerinde var.. Sizin resimlerde gördüğünüz çizikli gidon boğazını yeni bir tranz-x ile değiştirdim..

En sooooooooon kargo size ait 450 olur .. daha da inmem ey ahali.. Bu durumda km saati fiyata dahil olmaz..;)

Valla henüz kararımı veremedim,kırk yılda bir bisiklet alıyorum o da 0 olsun diye düşünüyorum bir yandan..Benim karar vermem 1-2 gün daha sürecek gibi :) Bir de acaba orjinal sele borusu duruyor mu?

@Tunahan_06

Orjinal sele borusu durmuyor.. Çiziği vardır attım. Kismse almaz yaylı sele borusunu diye düşünmüştüm..

İlan 450 liradan kargo size ait günceldir..

İlan kargo size ait olmak üzere 450 liradan günceldir..

@bumerang

Satılamadı gitti, 450 kardeş..

:7: Kargo size ait 399 lira:27:

@bumerang

İlan Toygar arkadaşımız için bu akşama kadar rezervedir..

@Deniz K.

İlan epeydir forumdaydı. Toygar arkadaşımız bisikleti ilk kez city bike bindiği için yarınki belgrad ormanı sucuk keyfinde deneyecek.. Gördüğünüz gibi hizmette sınır yok:D

Bisiklet Toygar arkadaşımıza satılmıştır.. Konu kapanabilir..

Geri