TUNCAY YILMAZ
Üye
- Tepki
- 1
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
11 ay kullandığım kadromu ihtiyaçtan satıyorum..Kadro üzerinde ezik yoktur..detaylı resimlerde görüldüğü dibi çizikler mevcuttur. Kadro boyu 17,5
kadroyla birlikte yanında sele,sele borusu,sele kelepçesi(BONRAGER MARKA) kadro kulağı ayrıca 20 km bile kullanmadığım kmc x9 zinciri ve shimano ayna kolları vereceğim...
olabilecek en uygun FİYAT:400 tl fiyatta indirim yapılmayacak. Kargo masrafı alıcıya aittir..
(link)
(link)
AYRICA elimde bulunan parçalar...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
deore ön aktarıcı + xt Shadow arka aktarıcı + vites kolları,kablolar(çift)
FİYAT= 150 tl
VE..
BONTRAGER RANGER jant seti , arkada slx göbek az kullanılmış(açılmamıştır),çemberde sorun yok,jant tellerive tel başlarında sorunlar var,
ön jantta ise deore göbek sorunlu (yatakları aşınmış)..çemberde sorun yok
lastikleri ise daha yeni aldım, arka continental 2,4 -- ön 2,2
fiyat için görüşelim..
İLETİŞİM --538 6802515
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
11 ay kullandığım kadromu ihtiyaçtan satıyorum..Kadro üzerinde ezik yoktur..detaylı resimlerde görüldüğü dibi çizikler mevcuttur. Kadro boyu 17,5
kadroyla birlikte yanında sele,sele borusu,sele kelepçesi(BONRAGER MARKA) kadro kulağı ayrıca 20 km bile kullanmadığım kmc x9 zinciri ve shimano ayna kolları vereceğim...
olabilecek en uygun FİYAT:400 tl fiyatta indirim yapılmayacak. Kargo masrafı alıcıya aittir..
(link)
(link)
AYRICA elimde bulunan parçalar...
(link)
(link)
(link)
(link)
(link)
deore ön aktarıcı + xt Shadow arka aktarıcı + vites kolları,kablolar(çift)
FİYAT= 150 tl
VE..
BONTRAGER RANGER jant seti , arkada slx göbek az kullanılmış(açılmamıştır),çemberde sorun yok,jant tellerive tel başlarında sorunlar var,
ön jantta ise deore göbek sorunlu (yatakları aşınmış)..çemberde sorun yok
lastikleri ise daha yeni aldım, arka continental 2,4 -- ön 2,2
fiyat için görüşelim..
İLETİŞİM --538 6802515