Scudo Sports

trek 6300d 2009 model icin furj takimi.?

Erhan_Yılmaz

Daimi Üye
Tepki
471
arkadaslar trek 6300d 2009 model kadrro kullaniyorum.. yeni bir furj takimi almak istiyorum ama ölcülerinii tam olarak bilmiyorum nasil bir furj takimi almam lazim.ß mesela aklimda bir model var hope nin ama kadroma uyarmi.?

Hope Ahead klassisch Std 1 1/8
(link)
bu linkteki model kadroma uyarmi .? yada buna yakin nasil birr model önerirrsiniz.? saygilar

Scudo
1 1/8 ölcü bumu? eger buysa galiba benim kadroya uyuyor furj özelliginde bu rakamlar yaziyor cünkü :rolleyes:

trek 6300d 2009 modellerin furj takimlari AHEAD KLASSISCH mi yoksa SEMI-ITEGRIERT mi oluyor furj takimi alacam yardim edin yaw :)

Erhancım bu furç takımı uyar. Ölçü dediğin gibi 1 1/8 sorun yok. Kadronda entegre modelleri kullanamazsın o kadar.

Bana sorarsan Cane Creek 110 modeli de düzgün bir furç takımı.

(link)

Bir bak derim.

• Beğen
Tepkiler: Erhan_Yılmaz
@Selim Üsel

cok tesekkürler selim ama hope benim kadroya oluyorsa onu tercih edicem bütceme göre en iyisi o :)

@Erhan_Yılmaz

Açıkçası fiyatlarına bakmadan önerdim. Tercih senin tabiki.
Trek'in bu kadrolarında classic veya traditional olarak belirtilen modelleri seçmen gerekiyor. Integratedlar olmaz.
Güle güle kullanırsın inşalllah.

Almanyaya selamlar...

• Beğen
Erhan o furş senin kadrona uyar.

Ama buradan alırsan eğer kargo ödememiş olursun ;)
(link)

ve aynı linkte yine 12 € farkla Tune alabiliyorsun ki daha hafif ve "Tune" :)

@HaliliOzturk

slm halil ben karar degistirip bu ürünun kirmizi rengini siparis ettim umarim dogru almisimdir
(link)
(link)

@Selim Üsel

tesekkürler selim kardesim ;) üstte belirttigim ürünü aldim fiyati daha uygun geldi
:) ama biraz arastirdim bu markada kaliteli ve saglam oldugunu söylediler .. aldigim furj takimi Ahead gurubuna giriyor sanirim dogru..Bursadaki arkadaslara selamlar

Erhan gayet iyi bir seçim. Ölçü de doğru görünüyor, ağırlık da çok iyi, fiyat da yerinde. Optimum bir seçim olmuş. Hayırlı olsun.

2009 trek kadroları classic, 2010 ve sonrası (ilk 2011ler) semi-integrated oluyor.

iyi günlerde kullan erhan abi ;)

• Beğen
FSA ORBIT MX siparisim geldi yakindan gercektende rengi cok canli ve göz alici :) cok saglam bir malzemeye benziyor fiyat acisindanda makul
iyiki almisim tavsiye edilir :)

bir iki fotografini cektim

(link)
(link)

Geri