Scudo Sports

trek 4900 yeterince iyi mi sizce?

fulham

Forum Demirbaşı
Tepki
49
İsim
Mustafa
yazlıkta kullanmak için bir bisiklet alacam.
740 euro dediler fiyatına. özelliklerinden pek iyi anlamıyorum. ama sanırım bianchi miwoktan iyi.
siz ne dersiniz? akıllı seçim olur mu? vitesi filan kaliteli midir?

Scudo
Sadece yazlık için mi?4900 4 mevsim binilmesi gerek.

Kadro: Trek Alpha SL alum
Arka Borular: Trek Alpha SL alum w/repl hngr
Çatal: RS J1 /80mm
Arka Amortisör: n/a
Furş Yatağı: VP-A76C AHS semi-cartridge
Ayna Dişli: Shimano M410 42s/32/22s
Orta Mil: VP-BC82 cartridge
Ön vites: Shimano M510 Deore
Arka vites: Shimano M571 LX
Vites kolu: Shimano M511 Deore
Kaset: Sram PG950 11-34 9spd
Zincir: HG73
Ön göbek: Shimano M475 disc
Arka göbek: Shimano M475 disc
Jant Teli: 14g SS/black
Ön jant Bontrager Disc/32h/blk anod/SSE
Arka jant: Bontrager Disc/32h/blk anod/SSE
Ön Lastik: Bont Jones ACX 26x2.2 52/54/60tpi
Arka Lastik: Bont Jones ACX 26x2.2 52/54/60tpi
Ön Fren: Hayes Sole hyd disc w/6" rotor
Arka Fren: Hayes Sole hyd disc w/6" rotor
Fren Kolları: Hayes Sole hyd disc w/short reach lever
Pedallar: Alloy platform Wellgo B-81
Gidon: Bontrager Crowbar Sport
Boğaz: Bontrager Sport AHS/10d
Elcik: Bontrager Select #250721
Sele: Bontrager Select ATB
Sele Borusu: Bontrager Select
Kaynak:www.yesilbisiklet.com

Oldukça iyi bir bisiklet.200 euro da indirimli bence kaçırmayın.

haklısınız aslında. ama adanada oturuyorum. burada pek binecek yer yok

Baraj tarafına niye gitmiyorsunuz?Bildiğim kadarı ile orada bayağı güzel yerler var.

Yahu Adana'da bisiklete binilmez mi? :)
Biz bir kaç ay önce orada yarışa geldik, kimi gördüysem bisiklete biniyordu... Hem de ne bisikletler :) döküldü dökülecek bazıları, kimisi Topkapı dolmuşları gibi süslü püslü, kimileri de gayet kaliteli bir sürü bisiklet. Valla o görüntüyü İstanbul'da görmek hayalden bile uzak neredeyse...
Konunun özüne dönersek, 4900 tabi ki kaliteli bir bisiklet. Ancak ben yine de biraz daha araştırma yapın derim. Öncelikle forumdaki teknik detaylı olan konuları bir gözden geçirin, belirlediğiniz bütçe aralığındaki bisikletlere bir göz atın, ne de olsa hepsi bir sürü bisiklet firmasının internet sitesinde siz bakasınız diye sabırla bekliyorlar :). Daha sonra aklınıza en çok yatan 2-3 modeli forumda söyler ve yardım isterseniz inanın sizin için en verimli sonuç ortaya çıkar. ;)
Bianchi Miwok'tan kesinlikle daha iyi, şöyle düşünün, bu bisiklette LX vites var, Bianchi'nin en üst modelinde ise Deore var, bir model düşük vites yani :)

aslında Adanada bisiklete binilir.binen çok.düz bir şehir. ama apartmanda oturuyorum.her defasında çıkarıp indirmek çok zor gelir. o yüzden kışın yazlıkta bırakacam mecburen. hırsızlık da çok zaten.apartman bodrumunda filan bıraksam.kilitlesem bile çalınır.
insan bir avrupa şehrinde yaşamak istiyor sırf bu yüzden. kardeşim viyanada okuyor. orada herkesin bisikleti var ne güzel. ve bisiklet yolları da tabi :)

:) Valla İstanbul'da, bisiklet yolu olmayan bir şehirde, ayrıca bisiklete binenlere uzaylı muamelesi yapıldığı bir şehirde her gün bisikletimi 5 kat indirip çıkartıyorum. Tavsiye de ederim insanın üst vücudu da gelişiyor :D

Geri