TREK 4900DE yi bende beğeniyorum sezon sonu diye fiyatları düştü alalım diyoruz anadoluda stok tükenmiş distribitörünü arıyorsun 2-3 hoş beş adam elinde kalmışmı kalmamışmı anlamak için 1-2 saat bakınıyor yine iş halledemiyor ne dediği belli değiiil...
yani anlayacağınız 10 yıl garantili ithal bisikletleri getir getir de servis ağı şampiyonalarda pedal gücüyle kazanılan madalyalarla olmuyor beyni bilinci de ithal etmek lazım ne doğru düzgün servis bayi ağı ne stoklarda varmı yokmu ne fiyatlarda ne kadar düşüş var TIK yok estetik kibarlık istemiyoruz iş yapan adamlar istiyoruz>>1, 2.si bu ürünleri satacak gerçek anlamda bu işi bilen seven "bilinç" düzeyi oturmuş üretici firma veya satış distribitörü servis bayi ağı lazım bunlar olmadan Türkiye'de pedal gücü madalyalarla olmaz..
Fiziksel güç değil bu pedal gücü değil biraz da "bilinç" olacak.Turk ishiyiz her konuda sureti var aslı yok kafa aynı kafa ithal değil bilinç aynı..
Bilmiyorum anlatabildimmi çok mu sert girdim ama GERÇEK TÜRKİYE MANZARASI DA BU..