trek 4900 alıyorum. ne dersiniz?

fulham

Forum Demirbaşı
Tepki
45
İsim
Mustafa
740 euro fiyata trek 4900 alıyorum. bu paraya şunu al derseniz kararımdan vazgeçebilirim. sizler gibi anlamıyorum bisiklet işinden. ama birkaç gündür forumdan öğrendiklerime göre en azından önceden almayı düşündüğüm bianchi miwoktan daha iyi. estetik olarak oldukça şık. zaten ben çok yoğun bir kullanıcı değilim.dağ tepe dolaşmıyorum yani sık olark.. işimi görürür sanırım uzun yıllar.

Scudo
T

Tuğrul

Misafir
Aynı konuyu tekrar açtığınız için,diğerini sildim.Bilginize

fulham

Forum Demirbaşı
Tepki
45
İsim
Mustafa
yanlışık oldu.düzeltmeye çalışmıştım.
teşekkürler.

aslında şu 6500 disk tede indirim yapsalar 4900 da olduğu gibi. 1000 euroya indirseler süper olacak.hiç düşünmem onu alırım.

mazhar

Daimi Üye
Tepki
323
6500 ün disksiz olanını alın o zaman... fiyatı 1000 ero olması lazım.

Dağ tepe dolaşmıcam dediğinize göre,disk fren sizin için o kadarda şart değil...disk frene fazla takılı kalmayın bence...

6500 ün kadrosu 4900 e göre daha hafif ve üst model bir kadro...

T

Tuğrul

Misafir

4900 un kadrosu ile 6500 ün kadrosu aynı ağırlıkta (1590 gr.), sadece açıları farklı.Bunun dışında söylediklerinize katılıyorum.

mazhar

Daimi Üye
Tepki
323
Nedense aklımda 6500 kadro daha hafif diye kalmış...düzeltiğiniz için teşekkür ederim...
:)

fulham

Forum Demirbaşı
Tepki
45
İsim
Mustafa

aslında 6500 ü alırdım ama ufak bir sorunum var.garip gelecek belki ama bana siyah jant çok şık geliyor. 6500 de ise siyah jant yok.

HaliliOzturk

Forum Bağımlısı
Tepki
6
:) 6500'ün gri jantlarını aynı kalitede siyah jantlarla değiştirmenin size maliyeti çok olmasa gerek.

fulham

Forum Demirbaşı
Tepki
45
İsim
Mustafa

ben masraflı olacağını düşünmüştüm çok. artı elimdeki gri jantları kimseye satamam diye vazgeçtim. tahminen ne kadara değiştirebilirim ?

sizce 4900 - 6500 değişikliğine değer mi?
bunu da düşünmeye başlayabilirim. birde hidrolik disk fren takarım ileride :) dış görünüş süper olur. tabi disk fren takmak zor bir iş değilse.

Gürsel A.

Forum Bağımlısı
Tepki
2.150

150 EU ya Tektro Auriga Hidrolik disk fren seti satıyoruz/satılıyor.
Zaten 6500'ün göbekleri diske uyumlu. Çok basit bir işlem..Bu 150 EU dan V-frenler ve kollar düşülecek.. (gerçi çok bi para etmiyor ama olsun)

Bibendum

Forum Bağımlısı
Tepki
463
O kadar para verecekseniz, Corratect,Cannondale'de bakabilirsiniz ...
Bence bidaha düşünün derim.

ışıdan

Üye
Tepki
0

Geçen istanbul anadolu yakasında bir mazada baktım 6500 disksiz tam 1000 euro ya gördüm tek bitane vardı isterseniz yerini soylerim bence 6500 ü alın derim sonra ihtiyacınız olursa disk fren taktırırsınız.

mayk

Üye
Tepki
0
fiyatını kime sorduysan cok fazla
ben 2 gun once aldım 650€ pesin fiyata aldım bence cok cazıp o bısıklet ıçın ındırım varmıs baslamıs 10 gun kadar once.almadıysan ve kanpanyadan haberın yoksa ıı arastır derım

xavier

Üye
Tepki
13
TREK 4900DE yi bende beğeniyorum sezon sonu diye fiyatları düştü alalım diyoruz anadoluda stok tükenmiş distribitörünü arıyorsun 2-3 hoş beş adam elinde kalmışmı kalmamışmı anlamak için 1-2 saat bakınıyor yine iş halledemiyor ne dediği belli değiiil...
yani anlayacağınız 10 yıl garantili ithal bisikletleri getir getir de servis ağı şampiyonalarda pedal gücüyle kazanılan madalyalarla olmuyor beyni bilinci de ithal etmek lazım ne doğru düzgün servis bayi ağı ne stoklarda varmı yokmu ne fiyatlarda ne kadar düşüş var TIK yok estetik kibarlık istemiyoruz iş yapan adamlar istiyoruz>>1, 2.si bu ürünleri satacak gerçek anlamda bu işi bilen seven "bilinç" düzeyi oturmuş üretici firma veya satış distribitörü servis bayi ağı lazım bunlar olmadan Türkiye'de pedal gücü madalyalarla olmaz..
Fiziksel güç değil bu pedal gücü değil biraz da "bilinç" olacak.Turk ishiyiz her konuda sureti var aslı yok kafa aynı kafa ithal değil bilinç aynı..
Bilmiyorum anlatabildimmi çok mu sert girdim ama GERÇEK TÜRKİYE MANZARASI DA BU..

M.Burak KARADAĞ

Forum Bağımlısı
Tepki
1.894
Bisiklet
Carraro
@s7evin07

Abi mesaj yazdığın konuarın tarihine diikat edersen seviniriz.Son mesaj 2006da.Tam 5 yıllık konuyu hortlatmışsın.