Scudo Sports

trek 4500 yardım

zerooo

Üye
Tepki
2
daha önceki konularda yapılan yorumlar kafamdaki soru işaretlerini kaldırdı. 4400 d düşünüyordum fakat 4500 almaya karar verdim. şehir içinde bineceğim, asfaltta bunun için ne gibi modifiyeler yapmam gerekiyor... birde antalyada oturuyorum burda bu bisikleti görerek alabileceğim bi yer var mı...biraz masraflı oluyorum ama boyum 1,85 ve 18' kadro boyu ideal mi... bu konularda yardımcı olursanız duacı olurum....şimdiden teşekkürler

Scudo
19' kadro boyunu bulamadım, 18' var...büyük olması tercihimdir, bu modelde mi yok yoksa ben mi bulamadım

@KoraY1459

antalyadayım ve öğrendiğim kadarıyla online alış veriş yapmam gerekiyor öner diğiniz bi yer var mı?

@zerooo

Hiç internet üzerinden bisiklet sipariş vermedim.O yüzden bir bilgim yok.

• Beğen
Tepkiler: zerooo
@zerooo

Merhabalar,

Öncelikle çok doğru bir karar vermişsiniz , yaklaşık 1 sene boyunca 4500 kullandım ve gayet memnun kaldım.
Antalya' yı bilmiyorum fakat 1_2_3 adlı arkadaşımız Antalya'da bu bisikletleri incelemişti, sanırım özelden mesaj atarsanız size yerini söyleyebilir.
Asfaltta binmek için bence sadece dış lastiği değiştirmeniz yeterli onun dışında hiçbirşey yapmanıza gerek yok.
1.85 boy için 19.5' kadro boyunu alabilirsiniz, 18' şehir içinde kullanmak için değil de arazide kullanmak için uygun olabilir çünkü arazi kullanımında kadronun biraz küçük olması performans açısından tercih edilebilir.
Son olarak bu bisikletlerin Türkiye distribütörü ile temasa geçmek isterseniz telefon numaraları 0 212 227 10 15 , aşağıda linki veriyorum.
İyi günler
www.trek-turkey.com

@G.Cem

vakit ayırdığın için teşekkür ediyorum... 1_2_3 özelden hemen msj atıyorum ve türkiye distiribüterini arıyorum bakalım bişey çıkacak mı? tekrar teşekkürler

• Beğen
Tepkiler: G.Cem
Antalya da trekleri görüp alabileceginiz bir yer var. (Yeni açıldı.)
Hemen 5m Migrosun karşısında lunaparkı geçince ilerde siteler var.Hemen zemin katında dükkanı var Soner Deniz diye geçiyor. Artık görüp alabilirsiniz. Umarım yardımcı olabişlmişimdir :) :Winken457

• Beğen
telefonu falan var mı, istanbuldaki distribütörü aradım ellerinde son 1 tane kalmış, onu almayı düşünüyorum fakat ödeme şekli çok güvenli gelmedi bana, ama mecburkalırsam alacağım...buraya bi bakayım ama telefonunu bulabilirseniz sevinirim

bmx_rider 07 teşekkür ediyorum antlyadaki şubesinde aradığım bisiklet aradığım özellikleriyle varmış. görerek alabileceğim kafamda da soru işaretleri kalmayacak..tekrar teşekkürler

BMX_rider07 teşekkür ediyorum. söylediğin yerde bisikletin kullanılmış bir modelini gördüm ve 2009 modelini sipariş verdim...beni 18 avro taksit komisyonundan ve 22 ytl kargo bedelinden kurtardın...artı kimlik bilgilerim dahil bütün kredi kartı bilgilerimin faxla başkasının eline geçmesini önleyerek kafamın rahat etmesini sağladın...( bu kıyağı baba oğluna yapmaz be :) )

bende 1senedır kullanıorum 4500u.. çokta memnunum.. bende daha çok asfaltta kullanıorum bunun ıcınde arkadaşın dedıgı gıbı dış lastik değiştirmen yol lastiği alman çok iyi olcaktır.. gerçekten farkını görüceksin..

2009 modelını gormedım ama daha guzeldır illaki :) hayırlı olsun kazasiz bol pedallı günler..

• Beğen
Geri