arkadaşlar bisiklet işinde yeni yeni bilgileniyorum aslında butcem biraz daha düşüktü ancak almışken iyi olsun diye trek 4300 (2007 sezonu) almayı duşundum sizce kararım nasıl,onerirmisiniz lutfen aklınıza gelen enküçük eksiyi bile yazın
bence 9 lu sistem olan bir üst seviye trek 4500 ü almanız daha iyi olabilir.. ben de kullanıyorum ve gayet memnunum.. tabi illa ki trek diyorsanız.. trek dışında bütçenize uygun kronlar da var ve gayet güzeller.. selamlar..
trek olmak zorunda deil, şu anda 15 yaşındayım boyumda 170 cm eski bisikletim 28 janttı ama çok uygundu bence şu anda tamamıyle 26 jant dağ bisikletleri.eğer 28 jant hafif bir dağ bisikleti baksam çok mu buyuk olr?
trek 4300 fiyatında başka marka da onerebilirsiniz
Trek 4300 disc kullanıyorum. Kronlara göre Trek'in üst boru biraz daha uzun. Benim Trek'in açıları, büyüklüğü (19.5" kullanıyorum 1.87 boyum) ve dengesi hoşuma gidiyor. Öneririm tabiki. 1,5 yıldır kullanıyorum.
bence trek 4300 gayet iyi bir bisiklet
hem sağlam hemde upgrade etmek çok kolay
ancak bencede ya kilitli süspansiyonu olan bir model alın
yada süspansiyonunu aldığınız yerde değiştirtin
tabi bide şöle bir durum var çok yokuş çıkmayacak
düz yolda binecekseniz süspansiyonu değiştirmenize gerek yok
bence kilitli süspansiyon performansını yokuş çıkarken gösteriyor
siz bisiklete nerede binmek istediğinizi nasıl bir kullanıcı
olduğunuzu yazarsanız daha sağlıklı bilgi edinebilirsiniz.
ben de bugün evden 3900 almayı planlayarak çıktım.aslında 1 ayı aşkın süredir planım böyleydi.ama dükkana gidince gaza geldim.kask ve tamir seti için ayırdığım parayı da verip 4300 aldım.umarım verdiğim farka değer.ama şu an pişman olamaycakmışım gibi hissediyorum