Scudo Sports

Trek 3900D

@Goflet

Böyle bir markada bu tür şeyler olabileceğini düşünmüyorum tabi ama bakalım bir kullanalım kaliperi parçalayıncaya kadar :) ancak maşada kilit olmaması sorun ilk fırsatta maşayı değiştireceğim

Scudo
@fatix54

oluyor...tecrübe ile sabit..

• Beğen
Tepkiler: fatix54
Güzel bir bisiklet güle güle kullanın. Başlangıç için gayet güzel bir seçim bence. Tabiki bütçeyle orantılı olarak çok daha iyisi alınabilirdi ama arkadaşların dediği gibi öncelikle zevk almaya bakın. Deneyin, hissedin ardından zamanla gereken parçaları değiştirmeye zaten kendiniz karar vereceksiniz.

Ayrıca maşanın boyu için 80 mm deniyor ama resimler görünen maşanın uzunluğu 100mm.

0 bisikletten adam soğuycak yakında biraz da kısmet oluyor sanırım böle işler gelince üstüste.
Çok iyi komponentleri olmasada tabiri caizse kız gibi bisiklet :) gönül rahatlığıyla uzun zaman binersin inşallah

• Beğen
@Hüseyin YETİM

Aynen öyle olacaktı.. acaba gidip değştirsemmi diye düşünmeye bile başlamıştım :)

ne soğuması dostum saçmalama aynen devam biz aly kadrolardamı öğrendik sanki bisiklet kullanmayı bende bidahaki hafta alıcam inşallah vizeler bitmesini bekliyorum ancak yerli malı düşünüyorum (salcano)

benimde aklımda acaba bukadar para vermek gerekirmi gerekmezmi sorusu var allaha şükür gücümüz kuvvetimiz yerinde 15kg da çeker 20 de :) tabi nekadar çeker orası ???? ama bende 1000 1300 ayırıcam büyük ihtimalle

• Beğen
Görüntüsünü çok sevdim. Hele havada yağmurlu olunca gothic bir hava katmış :) Yalnız bazı arkadaşlarında söylediği gibi bu fiyata bu komponent düşük geldi gözüme. Bianchide de bu durum yaşanıyor. Hayrını gör kardeşim Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
Arkadaşlar yorumlarınız için teşekkürler.. ilk tur denememizi yaptık 40 km lik yolda eski kullandığım salcano igman a göre çok farkettiğini söyliyeyim.. tek sıkıntı maşada kilit olmaması şimdilik beni tatmin etti.. tabi daha uzun yollarda ne tür bir sonuç verecek göreceğiz.. ayrıca kondisyonda olmadan olmuyor bütün kış yatıp 8 kilo almakta sıkıntı veriyor :(

Geri