Scudo Sports

trek 3500

yasin çalış

Forum Demirbaşı
Tepki
42
Bisiklet
Giant
merhaba herkese iyi forumler arkadaşlar trek 3500 almayı düşünüyorum 0 fiyatı 850 tl ye buldum bi tane asfalt ve çakıllı yollarda kullanacağım ilerleyen aylarda şehir turu felan düşünüyorum
Özellikleri:
Colors Matte Metallic Black/Team GreenTrue Blue
Frame Alpha Silver Aluminum, w/disc compatible dropouts, replaceable derailleur hanger
Front suspension SR Suntour M-2025 w/coil spring, 63mm travel
Sizes 13, 16, 18, 19.5, 21"
Wheels Formula FM21 alloy front hub; Formula FM 31 alloy rear hub w/Bontrager AT-550 36-hole rims
Tires Bontrager LT3, 26x2.0"
Shifters Shimano Tourney, 7 speed
Front derailleur Shimano Tourney
Rear derailleur Shimano Tourney
Crank Shimano M131, 48/38/28
Cassette Shimano TZ31 14-34, 7 speed
Pedals Wellgo nylon platform
Saddle Bontrager SSR
Seatpost Bontrager SSR, 31.6mm, 20mm offset
Handlebar Bontrager Riser, 25.4mm, 30mm rise
Stem Bontrager Approved, 25.4mm, 25 degree
Headset 1-1/8" threadless
Brakeset Tektro alloy linear-pull w/Shimano Tourney levers
Grips Bontrager SSR
Extras Rack & fender mounts

özellikleri bunlar maşa kitlenebiliyormu ilerde yol için lastik taktığımda sıkıntı yaşar mıyım bide bu fiyatlara bana önerebileceğiniz bisiklet var mı cevaplarınız için teşekkür ederim
http://4.bp.blogspot.com/-UFQUgKECPCY/Tv7CuyjH75I/AAAAAAAAB9k/HzinL7JjYes/s1600/DSC_0003.JPG

Scudo
görüntü müthiş..cillop gibi bisiklet..
şu an 140kg oldugumdan ancak resimlerine bakıyorum ve seneye zayıflayıp da alacağım bisiklet için bilgi topluyorum.
kazasız belasız iyi pedallamalar.

• Beğen
Tepkiler: yasin çalış
Eğer Trek olduğu için almak istiyorsanız alın ama ben size (link), (link), (link), (link), (link), (link) veya (link) bunlardan birisini öneririm...

• Beğen
@pugulli
aslında yeterli bütçeniz var ise 29'er lik bi mtb size sıkıntı çıkartmayacaktır.Forumda gittigidiyordan bir kaç kişi uygun fiyata 29" mtb almışlardı fena değil filan diyorlardı :)

• Beğen
arkadaşlar teşekkür ederim yorumlarınız için vazgeçtim bu bisikleti almaktan farklı bi bisiklete bakıyorum

Geri