Scudo Sports

Trek 2013 modeller bayilere dağıtıldı!!!!

ASinanB

Daimi Üye
Tepki
184
Trek bu yılda farkını ortaya koydu. Diğer markalar 2012 modellerini henüz Mayıs ayı başlarında satışa sunarken Trek-Turkey Temmuz ayı başlarında 2013 modellerini bayilere dağıttı.

Bazı modellerin fotoğraflarına buradan bakabilirsiniz;
(link)

Scudo
2012 buçuk oluyor bu modeller :) evet 2012 modelleri 2012nin ortasından sonra görmek veya almak güzel birşey olmasa da, bisiklette bu otomobil yaklaşımı da güzel değil.

bugün öğlearası 2013 Trek modellerini gördüm... Fx 7.3 Alivio 27 vites olmuş. Duyurulur...

Yok böyle bir güzellik, 2012- 7.2 'yi satıp 2013- 7.3 alıyorum inş. :)

http://www.bisiklethaber.com/wordpress/wordpress/wp-content/uploads/2012/07/trek-fx-7.3-1.jpg

@H.ibrahim Erdemir

7.4 alın derim. Maşası karbon, çok farkettiriyor.

@muratcolakoglu

karbon maşa nasıl farkettiriyor, esnememi esniyor nedir...

@turanza

Karbon maşa zemınden kaynaklanan titreşimleri emiyor. Sarsıntısız bir sürüş sağlıyor.

Pek oyle fark falan koyamadi ortaya. Onumuzdeki hafta madone alicam, 2013 modellerini sordum ocakta gelecek dedi.. Avrupada cirit ariyor 2013 madone'lar.

FX 7.5 gerçekten çok iyi, gidip gördüm. Fiyatı biraz yüksek ama arkada yeni eklenen körük harika ve ön maşa karbon

http://www.bisiklethaber.com/wordpress/wordpress/wp-content/uploads/2012/07/trek-fx-7.5.jpg

Benim için sele konforlu olsun yeterli, düz maşa ,sarsıntısı olsun önemli değil yeterki çok rijit kadrosu olsun gücü emmesin.Pedalda verdiğimi alıyım.

Selamlar dostlar.2013 modellerin İzmir'e kasım gibi geleceği söylendi.Ben fiyatlarını merak ediyorum.Yurtdışında fx 7.2, 549 dolar; fx 7.3, 689 dolar olarak gözüküyor.Türkiye'de satış fiyatları nasıl olur acaba?

@AppRoacHaTe

sanada selam..
türkiye de (FX 7.2 € 690)-(FX 7.3 € 790) dan satışa sunuluyor..

• Beğen
Tepkiler: Ozan Yılmaz
Arkadaşlar FX 7.5'in Jant tellerini saydım. Ön 32, arka 24 tel. Benmi yanlış saydım, orijinalimi böyle, orijinali böyleyse neden arka 24. Nihayetinde Tur bisikleti olarak geçiyor. Arkaya bagaj bağlıyacağıma göre arkanın 32 olması mantıklı değilmi. Veya ikisi de aynı olması gerekmezmi. Lütfen bilgisi olan bir arkadaş beni aydınlatırsa çok makbule geçecek. Saygılar.

Geri