Scudo Sports

trek 1.1

A

ahenkmelodi

Silinmiş hesap
merhaba,

ben yakın bir zamanda yaklaşık 2-2.5 aylık bir geziye çıkmak istiyorum. fakat bir sorum olacak ki trek 1.1 bisiklet ile üzerine bagajlarını da takarak böyle bir geziye çıkmak mümkün müdür sizce, neden?

uzun yol için yol bisikletleri kullanıldığını biliyorum. daha doğrusu yol bisikleti gidonu ile bu tür gezilere daha çok çıkılıyor sanıyorum. fakat bu tür bisikletler de sanırım türkiyede satılmıyor. bu bisikletlere en yakın yol bisikleti sice hangisidir?

yol gidonu bana çok daha rahat gibi geldi en azından farklı tutuş biçimleri ile daha rahat ederim diye düşünüyorum.

düşüncelerinizi bekliyorum.

Scudo
merhaba, evet aslında 1.1 yol bisikleti fakat trek sitesinde yol tur bisikleti yazıyor nedenini pek anlamadığım bir şekilde.

bahsettiğim bisikletlerden biri 520 doğru. fakat onun dışında birçok bisiklet markasının touring modelleri var aslında. fakat türkiyede satışları yok malesef.

Türkiye'de bildiğim akdarıyla getirtebileceğiniz cannondale tesorro traveler var.

1.1 bir anladığınız anlamda bir tur bisikleti değil. sonuçta tour de france da tur. Hayır eğer antrenmanlı değilseniz 1.1 ile zorlanırsınız. O aynakol ve ruble ile rampa çıkmak için ciddi antrenman lazım. Yapılabilir mi evet yapılabiliyor ve aslında yapılması gereken bu. Mtb alıp kaplumbağ hızıyla parkur vitesleriyle rampa çıkacağınıza bunu alıp antrenman yapıp bir sene sonra çıkın daha iyi... hiç değilse yol biter...

Geri