Scudo Sports

travel agent

Semiral Öztürk

Aktif Üye
Tepki
64
merhaba arkadaşlar
aşagıda resimde görülen aparatın adı travel agent diye geçiyor. rahat bulunabilir mi? nerede bulurum montajı kolay mı? arama nedenim sti kollarla v fren kullanmak
türkçe bir karşılığı var mı?
https://www.bisikletforum.com/a/img560/8509/travelagentbr0300.jpg

Scudo
Türkiyede bu gibi sıradışı işlere cesaret edenlere pek sıcak bakmadıkları için haliyle böyle parçaları da pek getirmiyorlar.ben de kendim tur bisikletinden yol bisikleti yapma aşamasında yurtdışından yararlandım. en azından beni burdaki kasıntı bisiklet mağazası sahipleri gibi eleştirmek yerine yardımcı oldular. bu konuda zaten herkesin bildiği gibi ebay'a müracaat edin. linki : (link)

• Beğen
Tepkiler: Semiral Öztürk
Ben de aynı işlem için yaklaşık 2 hafta önce edindim Travel Agent'lardan..
JensonUSA 'den satın aldım, 3 gün içinde elime ulaştı..
Montajı gayet kolay bir parça..

edit: Bununla uğraşmak istemezseniz STI kollarla mini v-fren de kullanabilirsiniz..

• Beğen
Tepkiler: Semiral Öztürk
Çağrı Bey sti kolların fren teli çekme mesafesi ve gücü normal kollardan biraz daha az olduğu için, direk takıldığında v frenlerde çok iyi performans vermiyor. bu aparat tel çekme mesafesini artırıyor. aslında ince bir ayarla direk olarak da çalıştırılabilir ben o şekilde yaklaşık iki ay kullandım bi sıkıntı çıkmadı.

yanıtlarınız için çok teşekkür ederim. çiftinin maliyeti neredeyse 60-70 tl arasında.

Shimano XT Cantilever Fren Seti 100 tl almak daha mı mantıklı olur.

Geri