Scudo Sports

Tranzx Trainer

Scudo
Mesajlarınıza bakarak iletişime geçeceğim.Bir süredir şifremi kaybettiğimden ve yazın olan işlerimden dolayı giriş yapmak ve ilan güncellemesi konusunda sıkıntılar yaşadım.Bu yüzden özür diliyorum.

IbrhmAkgl eğer sormak istediğiniz herhangi bir soru var ise özel mesajla istediğinizi sorabilirsiniz.Ben tacx marka trainer a bütçemin yetmemesi sebebiyle almıştım bu ürünü.Markası tranz dır.Modelini ben de bilemiyorum ancak gürültü konusunda çok yüksek devir/dk lara çıkmadığınız sürece problemsiiz antreman yapabiliyorsunuz.Direnç türü nedir ben de bilemiyorum açıkçası .

İzninizle arkadaşlar incelesin diye paylaşıyorum.

Aşağıdaki siteden özelliklerine bakabilirsiniz:

(link)

Features:
Suitability: Fits all road and mountain bikes (26", 700c & 28")
Resistance: Extremely Powerful Magnetic, smooth and quiet
Construction: Steel
Weight: 8.5kg

Slm dostum trainer için sizinle irtibata geçmek istiyorum. Cep numaranızı yazarsanız sevinirim. Adım Mehmet ben size numaramı bırakıyorum. 0507 254 50 50 Sefaköy İST.

Slm kardeşim eğer üründe herhangi bir sorun yoksa ve biraz indirim düşünürseniz hemen alıcısıyım. Size nasıl ulaşabilirim bana cp numaranızı yazarsanız sevinirim. Benim Cp: 0507 254 50 50
Görüşmek üzere.

Slm dostum trainer almak istiyorum fakat size ulaşamıyorum. Benim cp: 0507 254 50 50 bu arada adım Mehmet (Sefaköy) İST.

arkadaşlar bu ilan, başka bir siteden satıldı. ilgisizlikten bu durumdadır. yani ürün satıldı. bilginize....

Geri