Scudo Sports

Transition Bottlerocket FR/Slopestyle ''Yeni Fotoğraflar 6. Sayfada''

Elinize yüreğinize sağlık , kazasız belasız sürüşler olsun inş. :)

Scudo
çok güzel bir bisiklet.. hayırlı olsun bol atlamalar ve zıplamalar..:)

@Furkan_26

Freeridetr de ısınma yoktur bodoslama araziye girersin sonucu ne olursa olsun :)

Müthiş. Tek sözcük. Kısa ve öz anlatım. Hayran kaldım. İyi günlerde kullanman dileğiyle. Hayırlı olsun. :)

:box2: Resmen Moderatör faciası,hemde eşine az rastlanır türden bi afet...Buna dağ mı dayanır şehir mi?:box2:
Hayırlı olsun efendim.

@ErkaL

Lafı tam da ağzımdan almışsın Erkal!:) Evet araziye böyle bisikletle girilir sana cok yakısacagına inanıyorum umarım kazasız belasız güzel fotograflarla forumu şenlendiririz kardeşim

güzel bisiklet olmuş abi kadro 2. el olmasına rağmen gayet temiz bence :) hayırlı olsun :)

Hayırlı olsun artık son noktayı koydun.Hayırlı olsun uzun bekleyişin ardından çok güzel bişey çıktı ortaya.Deneme fırsatıda buldum harika bi freeride bisikleti oldu.:).

Lastikler başıma bela oldu yalnız.Geniş dişli lastiğini holy rollerlarımla takaslamak isteyenler bana ulaşsın :)

@ErkaL

geniş dişli lastiğim yok ama holy rollerlerini satmayı düşünürsen düşünebilirm :)

Hayırlı olsun Erkal, bayağı merakta bırakmıştın bizi!
Lastikleri değiştirip, bi chainguard bir de vites kolu taktın mı mükemmel olacak. Güle güle kullanman dileğiyle...

Not:Bu arada bisikletin ön frenini çıkartamadım, ama kesinlikle juicy değil. Hayırdır, bi sorun mu var ön frende?

çok degişik bi makina iyi günlerde kullanın

@İsaAlp

Evet ufak tefek eksiklikleri tamamlayınca daha iyi duracak :) Ön fren Giant MPH taktım evde duruyoıdu eski bişey.Juicylerin fren kabloları baya kısa geldi arka fren biraz kurtarabildi ancak ön fren pivot deliklerine yetişemedi bile o bakımdan kablosu gelene kadar böyle kullanmak zorundayım :)

7 tepe istanbulun tüm tepelerinden inersin inş :)
hayırlı olsun, kazasız belasız kullanırsın inş.

@gurkankas

Yok sadece takaslık arıyordum ama ondan da vazgeçtim gibi..
Yorumlar için teşekkürler.Bugün umarım bisikletim bir vitesi olucak :) O şekilde fotoğraflarını çekip güncellerim :)

Geri