Scudo Sports

Transcontinental No:7 2019

@tanerhosgor biliyorum.sudocrem de kullanabilirsın. bunu ultramaratonlarda,yataga baglı hastalarda kullanılıyor

@hamlet2006 birazdan uyarı gelecek .baslıktakı konu dısına cıkmayın diye :):):)

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
Scudo
@ali önder

Yanlış görmediysem bullhorn gidon kullanıyor. (yanlış görmemişim) Listede yer alan bisikletlerden 1 tanesi hariç dikkat ettiğim disk fren kullanmaları. Bir çok kişi de titanyum ve çelik bisiklet kullanıyor.

Julia_Freeman 67.jpg

@tanerhosgor aradım napmış bu kadar malzeme ıle diye bulamamıstım...tesekkurler

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@hamlet2006
Yurtdışı satış fiyatı TL karşılığında 70-80 TL en azından benim bulunduğum yerde ki fiyatı bu kadar.

@hamlet2006

selamlar,
ben neredeyse piyasadaki tüm ürünleri denedim ve aralarında önemli bir fark yok. olan fark da daha çok kokusu, kıyafetten kolay çıkması vesaire gibi artık lükse kaçan mevzular.
decathlonda satılan sürtünme kremi var ve en pahalı üründen en ufak bir farkı yok. ben 5 tane aldım geçen sene şu an 2.'yi kullanmaktayım.

(link)

aynı ürünü yüzerken de kullanıyorum, özellikle kelebek ve kurbağa stillerinde yüzerken koltuk altı bölgesinde muazzam sürtünme ve tahriş yaratıyor deniz suyu. ilaveten böyle bir derdi olan arkadaşlara da duyurulur kısacası.

Son düzenleme:
Daniel Ehrl isimli yarışmacının derecesini biliyor musunuz ? Acaba.

Adamın bisikletinin fotoğrafını koymuşlar ama yarış listesinde ismini göremedim

Son düzenleme:
@hamlet2006

Wiggle PTT yi bırakıp Skynet ile çalışmaya başladığından beri gümrüğe takılıyor. Kendim şahit oldum.

Bu akşam finiş alanında parti var.
Ahmet yaklaşık 120 km mesafede. Bu sabahki hızıyla partiye yetişecek ya da ortasında varacak.
En şaşaalı karşılamalardan biri olur herhalde. Fiona bile 5-10 kişinin alkışlarıyla bitirmişti.

Genel Klasman mücadelesi yarın sabah 05:00 CET de bitiyor.

Kadınlarda , Amy Lippe 152 sabah bitirmişti yarışını, Nicole Clerx 197 biraz önce finişe vardı.
Katja Kircher finişe çok yakın.
Rachel Batt 247a 45 km, bitti sayılır.

Yarışta doping yok!, kesin yoktur! falan diye bilmişlik yapıyoruz ama birtanesi kendi itiraf etmiş, Finişe yaklaştıkça doping maddesi bulamamaktan şikayetçi. :D

tcrno7 dope.JPG

Bu arada ,
saat 14:00 itibarıyla , Ahmet için son 99 km....
saat 15:00 itibarıyla , son 85 km .... yemek için yer bakınıyor herhalde , 15 dk. mola ...
saat 16:00 mesafe 70 km.

Dosyalar

• tcrno7 dope.JPG
    tcrno7 dope.JPG
    41,7 KB · Okunma: 10
  • 1565524823885.png
    1565524823885.png
    201 KB · Okunma: 9
Son düzenleme:
Ahmet final parkuruna başladı , 43 km kaldı

Düzeltme Parti saat sekizde başlıyor, (link) Facebook Sayfasından canlı yayın olacakmış.
Düzeltme 2 - Brestte hava yumuşamış. Ama CP4 parkuru ve yakınlarındakiler Fırtına ve Yıldırım etkisi altında.
Düzeltme 3 - 18:30 itibarı ile Ahmetin 30 km yolu kaldı.

Son düzenleme:
@tanerhosgor
@dryakup23

Trans- öneki "bir uçtan diğer uca" anlamı veriyor, örneğin Transatlantik; Atlantik'in bir kıyısından diğer kıyısına anlamında; transcontinental de kıtanın bir ucundan diğer ucuna babında...
Bir kıtadan diğer kıtaya geçişi ifade etmek istersek "intercontinental" kullanabiliriz; kıtalararası anlamında...
İstanbul ya da Çanakkale'nin Anadolu yakasında biterse yarış kıta değiştiği için "intercontinental" olurdu, Çanakkale Saat Kulesi'nde biten yarış öyle olmuş aslında, neyse, @mariokaldato abimizin dediği gibi çok da şey yapmamak lazım :D :koptum:

Son düzenleme:
Geri