Scudo Sports

Transcontinental No:7 2019

@Abdülkadir Ergin
Aynı düşünce bende var. Hatta zamanında facebooktaki interrail sayfasında Gürkan Genç kendi kullandığı hub'ı anlatmış soru falan sormuştuk bana hala mantıklı geliyor. Güneş paneli yada sağa sola rica edip şarj etmekten daha iyi olacaktır düşüncesindeyim.

Bu arada bu Fiona'yı takip edebileceğimiz her hangi bir sosyal medya hesabı falan var mı ? Kadın yunan mitolojisinden çıkmış yarı tanrı yada tanrıça falan her halde.

Scudo
@hamlet2006 Juliana demeseydiniz iyiydi, @mehmetsunu nun yarası depreşecek şimdi. @tanerhosgor gerçekten de açtığınız konunun hakkını verdiniz. Umarız daha da aktif görürüz sizi forumda. Fiona hanım ise eteğindeki taşları döktü ve biz erkekler altında ezildik, umarım öncelikle ve özellikle dilden başlayarak yaptığımız şu ayrımcılığa bir son veririz yakın zamanda.

@MakRo
Facebook hesabı Fiona Kolbingre şeklinde ama arkadaşlık etmeyi denemedim. Kabul ediyormu bilmiyorum.
Yine facebookda ; (link) nda hakkında epey konuşuldu.
Twitter zayıf kaldı bu yarışta yine epey malzeme var, (link)
Instagram da (link) yada (link) etiketi aratabilirsiniz.
Strava profili : (link)

Son düzenleme:
Yoktur doping olmasın burdada hayal kırıklığına uğramak istemiyorum bugün kac arkadaşla bu kızın başarısını konuştuk.
Yarışmalara olan antipatim iyice artacak
Yok olmasın.

Rüzgar ya da fırtına, hem etki alanı, hem şiddet olarak arttı.
Yol boyunca herkes, devrilen ağaçlar yüzünden kapanan yollardan bahsediyor.
Ahmet, bakkaldan çıktığında bisiklet bir tarafa devrildi, kask uçtu gitti şeklinde bahsediyor.
hv.JPG

Bir diğer kadın yarışçı Stine Svensson finişe yakın , akıntıya karşı kürek çeker gibi geliyor.

Son düzenleme:
Her ne kadar ultra mesafe kategorisinde olmasa da yol yarış kategorisindeki Annemick Van Vluten,Marianne Vos,Chantal Black gibi süper yıldızlar bile gereken teveccühü görmüyorlar gibi geliyor.Hal böyleyken Fiona'nın işi daha zor gibi.

Yarışa hazırlık aşamasıyla ilgili bir detay ...
(link) Gavin Peacock Yol notları, galiba instagramındaydı.
Bunu ilk gördüğümde organizasyonun dağıttığı bir döküman zannetmiştim ama başka kimsede görmüyorum. Kişisel çalışması olsa gerek ve iyi fikir.

Yarış boyunca yol güzergahındaki yerleşim yerlerini km.si ve orada ne gibi destekler alabileceğini yazmış.
ve mesela 310km. Gabrovo , Otel var , ertesi gün pazar , ayrılmadan önce yiyecek de stokla gibi notlar düşmüş.

tcrno7_prepare3.png

tcrno7_prepare.JPG

Apidura , Fionanın eşyalarını daha detaylı listelemiş , Uyku tulumu varmış :) bazı geceler sokakta kedi yavrusu gibi yattığı doğruymuş.
(link)

Bisiklet kilidine kadar bahsetmiş ama pompa yine yok mesela ... Pompasını merak ettim, küçük zayıf bir şey gibi gördüm fotoğraflarda
tcrno7fpmp.JPG

Son düzenleme:
doping kesin. kanser araştırmacısı olması dolayısıyla dopingin de hakkını vererek yapmış anlaşılan çünkü heidelberg'de çalıştığına göre işinin ehli.

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@tanerhosgor pompayi yazmayı unutmuştur. O kadar yama kiti lastik al... ? ? ? Bisikletin üzerinde takılı olduğu için cikarmamisitir.

@Pawcraft şakasına diyorsan bile görmediğimiz şeyler netlesmemis olanlar için kesin konusmamaliyiz. Ha yapmıştır yapmamıştır o ayrı bir mesele. Ki doping bence en büyük ahlaksizliklardan biri. Eğer yaptıysa o onun karakteri. Yapmadıysa bize sadece helal olsun demek düşer.
Bu tür ultralarda fiziksel durumdan ziyade mental irade bir tık önde. Oraya gelenler günlük o istatistikleri tutturabilenler. Is devamlılığı sağlayacak irade. Bir de bu hatun ilk defa katılıyor onun verdiği motivasyon, işi gereği bir de uykusuzluğa alışkın ise bir tık önde.. O motivasyon, başarma isteği bambaşka bir gaz...kendimden biliyorum. Bende seakayak var fethiyeden çıkıp dalaman a gittim. Tek başıma. Ilk molami 8.30 saat sonra verdim. Biri bana dese 8,30 saat ayaklarını uzun uzatip, oturacaksın kürek çekeceksin dese hadi git işine derim. Ama beyin çok farklı.. Seni vezir de ediyor rezil de

Son düzenleme:
Yaptığı o liste başarısının tesadüf olmadığını gösteriyor. Bizde “kervan yolda düzülür” diye bir laf var ama hep düzülen biz oluyoruz. O resim gerçekten de mükemmel. Mayonları takmış göreve giden asker gibi.1565430730379.jpeg

tcrno7 249.JPG
Çiftlerde ikinci sıradaki Zlatimira Petrova - Michal Ďurec çifti finişe yakın,
Son iki günleri zor geçti , yedikleri kebaptan gıda zehirlenmesi yaşamışlardı.

Yarışı bırakanlar içinde gıda yüzünden mide - bağırsak sorunları az değil. Balkanların börekleri, yağlıları bir kaç kişiyi trenle eve gönderdi.

Erkeklerin çok takip edilecek bir tarafları yok, genelde kadınların durumunu merak/takip ediyorum.
Yarışa 40 kadın katılmıştı, bazıları çoktan bitirdi bazıları da Genel Klasman mücadelesi dışında kaldı ama hala zaman limitlerinde gelen de çok. En az 10 kadın daha zamanında tamamlayabilecek gibi.

Ammy Lippe Cap152 ~200 km mesafede
Katja Kircher Cap110 ~230 km.
Çiftlerden Rachel Batt Cap247a 240 km.
Nicole Clerx Cap197 ~280 km.
Andrea Seiermann Cap242 ~300 km.
Pauline Girardier Cap214 ~400 km.

Son düzenleme:
''ASSOS Chamois cream'' gerçekten bu krem mucizevi bir krem mi?Fiona da yanında bulundurmuş.Türkiye'de satışı var mı?Wiggle'da var ama gümrüğe takılır kalır mı?
Biz bu konuyu Trans Türkiye Ultra Bike Race'de de konuşmuştuk ama hatırlayamadım.Konuyu galiba @Bigpatron açmıştı

@ali önder
Onu biliyorum.Teşekkür ederim.Biraz fazla fiyat vermeye razı gelebilirim ancak arkadaş vur deyince öldürmüş:krnz:

Bir de GCN gibi kanallarda TCR'de kullanılan bisikletler, ekipmanlar vb gösterilirdi.Buna benzer link var mı?

Geri