Scudo Sports

Transcontinental No:7 2019

Scudo
Bu yarışı elimizden kaçırdığımıza inanamıyorum. Biz de bir parçasıydık. Çok seviyorum o yüzden.
Zaten eski edisyonları da sıkı takip etmeye çalışırdım ama sağolsun Ahmet iş açtı başıma, bu seferkinde gözümü alamıyorum yarıştan.

Yarışı bırak ben seyrederken yoruldum, belki emekli olduktan sonra. yoksa ne bu maceranın kendisine , ne de antrenmanına zamanım yok.

@tanerhosgor
aslında evet transcontinental in değişmesi lazım isimle organizasyon arasında uyumsuzluk var.. hangi kitadan hangi kitaya geçiş oldu? değilmi demekki transeuropian vs tarzi bişeyler daha uygun gibi

@cagatay17
lütfen yanlış anlamayın ama bu konuda sizin yani çanakkaledeki bisiklete gönül veren arkadaşlarımızın çanakkalenin ilgili özel ve resmi kurumlarına bununla ilgili girişimleriniz oldumu? bu konuda eğer plan program ve resmi yazışmalara girerse iş biraz ciddiyet kazanbilir mesela seneye bu konuda böyle bir planlama için çalışabilir.... hem ülkemiz adına hem bisiklet camiası adına çok şık olur

206160 dosyayı görüntüle bir de amerika'da koşulan trans-america trail var. bu daha kırıcı bir macera 5000 mil(8047 km) çoğu asfalt olmayan toprak ve çakıllı yollardan oluşuyor .bu macerayı da @tanerhosgor gibi bir arkadaş yorumlasa da biz de takipçisi olsak. emeğine sağlık.

@dryakup23
Yok yok yanlış anlamam Çanakkale de Türkiyenin bir ili saat kulesi final noktası idi kimsenin haberi yoktu tesadüf orada olanlar benim gibi birkaç meraklı dısında kimse ilğilenmedi bile
biz kaz daglarında ormanların kesilmesine engel olamayan embesil geri zekalı bir toplumuz böyle bir organizyonu yetkililere anlatmamız 40 yıl alır.
biz 40 yılda anlatırızda onlar kalan 40 yılda anlarmı bilmiyorum

geçen birisi şey demiş siyanürle çalışılan alan kaz dağları değilmiş efendim 40 km mesafe başka biryermiş.. yahu benim bildiğim kaz dağları marmara ve ege arasında nerdeyse çanakkale kıyısına kadar uzanan geniş bir segment yani açıklama yapan kişiler bence kaz dağlarının neresi olduğunu bile bilmiyorlar veya danışmanları bu konuda yeterli araştırmayı yapıp sunmuyor konuşma öncesinde

hocam benim evim var küçükkuyuda kaz daglarıda benim idolumdur dağlar arasında... çok konuşulacak şey varda yeri ve ortamı değil aynen içimiz yanıyor...

@tanerhosgor
Daha kac kişi var yarista

35 yada 36 kişi bitirdi henüz,
140 kadar kişi devam ediyor. Bunların yarıdan fazlası gerideki kapılardan birinde zaman limitine takılıp Genel Klasman dışı kaldılar ama yarışı bırakmayıp tamamlamayı seçtiler.
Brest deki finiş noktasının zaman limiti de ~65 saat sonra dolacak.

ebrgsvpxkaavcwc-jpg.205864

Sponsoru mu varmış?Çoğunun var mı yoksa?

Yalnız çok şüpheliyim bundan şu gözlere bak.
Karı dopingci çıktı rıza baba : D
(link)
(link)

Doping testi yapılıyor muymuş tcr'de?

@halil halil

Fionacığıma laf yok , taş olursun :)
Tıp okuyor kızımız. Pediatrik onkoloji dalında ... kanser - tümör hastalıkları merkezinde. ( uykusuzluğa tahammülünü / alışkanlığını da buna bağlıyorum, tıp okuyan arkadaşlarım uyku nedir bilmezdi)
Sponsorlar da yarışın sponsoru,
Fionanın katıldığı ilk yarış bu, sponsoru olacağını zannetmiyorum ama bundan sonra kapısında kuyruğa girerler.

İkinci gelen Ben Davies mesela Apidura Çantalarının ambasadoru , Yine Çiftlerden biri Apiduranın diğeri Kinesisbikes Ambasadoru.
Yarışta sponsoru olan çok sayıda katılımcı var.

@Abdülkadir Ergin Doping kontrolü yok abi ... Ama teslim aldıkları tracker cihazlarını derinlemesine incelemeye alıyorlar.

Son düzenleme:
Geri