Scudo Sports

Transcontinental No:7 2019

Scudo
O zaman Ahmet'in yarışla ilgili paylaşım yaptığı instagram hesabını;
(link)

ve stravasını ekliyim bende...
(link)

Bir kezde buradan başarılar diliyorum kendisine. Sıkı çalıştı, yapacağına inanıyorum :harika:

Bizede tebrik etmek taktir etmek ve tabiki takip etmek düşer.
başarılar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: Edip D.
Tanımıyor olsamda forumdan.. Başarılar diliyorum her hangi bir kanalda yayınlanacak mı saat kaçta

@mariokaldato

Bir şeye karşı değilsin maryo hocam. Kendinle yüzleşiyorsun, baş başa güzel vakit geçiriyorsun, daha önce fark etmediğin veya görmezden geldiğin yönlerini keşfediyorsun. Her bisikletçiyim diyenin katılması gereken bir yarış konsepti bence. Askerlik gibi aynı.

262 numaralı ikili , ilk saat içinde sapağı kaçırıp 50 km kadar yanlış yönde ilerlemiş. 50 km de dönüş ... yazık , talihsiz bir başlangıç.

yarışta ilk 12 saat geride kaldı , lider 11. saatte bir 10 dk. duraklama yaptı , ikincide henüz duraklama verisi yok :koptum:.
Ahmet , gördüğüm kadarıyla 3er 5er dakikalık molalar verdi, 19dk duraklaması var. Rampada 1 . kontrol noktasına yaklaşıyor ağır ağır.

Ahmet , kontrol noktasından hemen önceki yarım saatlik bir bölümü sürmedi , o kısmı pas geçen başkaları da var. bir sıkıntı çıkmaz inşallah.

@tanerhosgor
Kırmızı yollar, takip edilmesi gereken zorunlu rotalar. O bölümü sürmeyerek zaman ve mesafe avantajı sağlamak, zaman cezasını getirebilir. Kontrol noktasına vardıklarında her şey belli olur. Şimdilik iyi gidiyorlar.

İnşallah bütün katılımcımlar sağ salim yarışlarını bitirirler.Büyük bir heyecanla Türk arkadaşlarımızı takip ediyorum ve destekliyorum.

Daha düne kadar bu tarz yarışların ne anlama geldiğini ,nasıl bir keyif olduğunu bilmezdim.
Bu sene @Süper Dede Mümtaz Ağabey'in önderliğinde düzenlenen ultra mesafe yarışı ile bu tarz heyecanların ne demek olduğunu katılarak kendimce öğrendim.:harika: İnanın bitiremesem de tadı damağımda kaldı.Forumda bizim ülkemizin ultra mesafe yarışı ile ilgili açılacak yeni konuyu iple çekiyorum.
Forumda ultra mesafe yarışı denildiğinde ilk akla gelen isimlerden olan ve düzenlediği başarılı organizasyon ile forumda büyük bir heyecan yaratan @Süper Dede Mümtaz Ağabeyin Trans Continental hakkında neler düşündüğünü ve Mike Hall'un de dediği gibi yarış değil de macera tadında olacak ultra mesafe dayanıklılık mücadelesinde, bizim 2020 edisyonumuzda güzel sürprizlerin olup olmayacağını merak etmekteyim.Bu tarz yarışların ülkemizde de gelenekselleşmesinin bisiklet kültürünün oluşmasında önemli bir yeri olduğuna inanmaktayım.

Son düzenleme:
Geri