Scudo Sports

Transcontinental No:7 2019

2023' e mektubumdur.Covid 19 mutasyona uğrar daha da öldürücü olursa bile, meteor düşerse,tepemize taş yağsa bile veya uzaylı istila ederse bile TCR'nin 2023 edisyonunun başlangıcında okunmak üzere Juliana Buhring'e mektubumdur.
Yöneticim @Anonim 'a teslim ediyorum, ne olur ne olmaz , arşivde tutunuz.

Inked9563501428786_LI.jpg

Inked109-1_LI.jpg

Scudo
@hamlet2006 Ttubr02 dedik Corona virüsü (Covid-19) belası geldi başımıza, artık bu iddiadan sonra forum kullanıcıları olarak yavaştan helalleşmeye başlayalım bence. Ya uzaylı istilası ya da meteor diyorum ben bizdeki bu şansla!
Hocam virüsle mücadele ülkemizde başladık başlayalı hiç bisiklet sürdünüz mü ? Cevabınız hayırsa ne zaman süreceksiniz?

Geçtiğimiz haftalarda yarışın organizatörü Lost Dot’tan, Fiona’nın bu tip yarışların sağlık üzerine etkileri konusunda üzerinde çalıştığı bir anket daveti alıp katılmıştım. Şimdi de işi büyütüp alanlarında uzman doktorların olduğu 2.5 saatlik bir oturum düzenlemişler; paylaşmak son gün aklıma geldi. Bu akşam evde mecburen otururken sorularınızı da sorabileceğiniz için faydası olacağını düşündüm.

Panelin adı, Transcontinental Race Medicine: Ask the Experts

Katılım aşağıdaki linkten ücretsiz:
(link)

Aralık 2020 itibariyle 2023 için para biriktirmeye başladım. Bakalım para toplamayı halledebilecek miyim. Allahın izniyle oradayım.

IMG_20201212_173636.jpg
Biz boş yere kolbingerci olmadık gençler. Bu saçlar boş yere ağarmadı. Ne oldu, son iki yılın sampiyonluk koltuğunu kimseye bırakmayarak tcr nin zirvesine cıktı. Kadının fendi erkeği yendi.

Aralık 2020 itibariyle 2023 için para biriktirmeye başladım. Bakalım para toplamayı halledebilecek miyim. Allahın izniyle oradayım.
Şimdiden Allah kolaylık versin umarım katılabilirsiniz, döviz kurunun tavan yapmaması dileğiyle. Ola ki parayı biriktirdiniz, güncel kullandığınız bisiklet ile mi katılmayı düşünüyorsunuz?

Şimdiden Allah kolaylık versin umarım katılabilirsiniz, döviz kurunun tavan yapmaması dileğiyle. Ola ki parayı biriktirdiniz, güncel kullandığınız bisiklet ile mi katılmayı düşünüyorsunuz?
Sağol kardeşim.
Bisan Mithra Ultegra veya Bisan Reload Ultegra. Muhtemelen Mithra. Şimdilik plan bu. Evdeki hesap çarşıya uyar mı göreceğiz.Hayırlısı
Bir de 2023 te Transcontinental beni yarışa kabul etmezse @Cemal Ç. ile Fransadan Türkiyeye geleceğim.

Sağol kardeşim.
Bisan Mithra Ultegra veya Bisan Reload Ultegra. Muhtemelen Mithra. Şimdilik plan bu. Evdeki hesap çarşıya uyar mı göreceğiz.Hayırlısı
Bir de 2023 te Transcontinental beni yarışa kabul etmezse @Cemal Ç. ile Fransadan Türkiyeye geleceğim.
Beni de yazın Fransa'ya 🤩

Sağol kardeşim.
2023'e kadar ne olur ne biter bilmiyorum ama beni de Türkiye ayağına yazın.

ACİL ACİL ACİL

Arkadaşlar çok acil bir bilgiye ihtiyacım var. Kendi araştırmalarımla ulaşamadım. Bilen varsa yardımcı olursa çok müteşekkir olacağım.

Stephanie Quaja ile Cesare Pedrini dışında fixed gear bir bisiklet ile transcontinental bitiren yarışçılar var mı?

Hocam bende baktım fakat ikisi haricinde bitiren yok gibi. 1 saattir beyin yakıyorum. :koptum: Aramaları İngilizce yapıyorum.

Hocam bende baktım fakat ikisi haricinde bitiren yok gibi. 1 saattir beyin yakıyorum. :koptum: Aramaları İngilizce yapıyorum.

Organizasyona kaç defa mail attım. Dönen olmadı. Son çare bisikletçi dostlarımızdan yardım isteyelim dedim. Allah razı olsun Abi. Teşekkür ederim. Emeğine sağlık 😊

Geri