Scudo Sports

Transanatolia 2021

Emre Yönlüer

Forum Bağımlısı
Tepki
2.083
Başlangıç
1995—96
Bisiklet
Trek
Forumda bu yarış hakkında hiç konu yokmuş, ilk ben açayım dedim:harika:

Bu sene TRANSANATOLIA yarışının Eskişehir'den başlayacağını öğrenmiş bulunmaktayım. Şahsen önceden hiç izlemediğim bir yarış ama hazır şehrimden başlayacağını öğrenmişken başlangıç çizgisine gidip dünya gözüyle bir görmek istiyorum.

Sizlerin de bu yarış hakkında bilginiz varsa paylaşır mısınız?
İlgilenen kişiler olursa buluşup beraber gidebiliriz :harika:

Resmi sitesi ;
(link)

Bu da tanıtım videosu;

ROTA ;
TA2021_ROTA.png

Scudo
Organizasyon tanıtımı nasıl yapılır, web sitesi tasarımı neye benzemelidir gibi sorular için çok güzel bir emsal olmuş.
Ne kadar amatör, ne kadar kendi aramızda dahi olsa, bisiklet organizasyonu için, hatta her tür organizasyon için sağlam tanıtım çalışması ve güzel, işlevsel bir web sitesi şart.

Organizasyon tanıtımı nasıl yapılır, web sitesi tasarımı neye benzemelidir gibi sorular için çok güzel bir emsal olmuş.
Ne kadar amatör, ne kadar kendi aramızda dahi olsa, bisiklet organizasyonu için, hatta her tür organizasyon için sağlam tanıtım çalışması ve güzel, işlevsel bir web sitesi şart.
Kesinlikle aynı fikirdeyim 👍

Sayın @Süper Dede bu yarış git gel şeklinde mi olacak? Bir yoklama (kontrol) noktası belirlenmeyecek mi?

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Cemal Ç. Kemer dönüş noktası olacak ve aynı zamanda kontrol noktası olacak. Çanakkale çıkış tamamen sahilden Kemer ve dönüş yine aynen sahilden Çanakkale. Toplamda 2050 km gibi.

@Cemal Ç. Kemer dönüş noktası olacak ve aynı zamanda kontrol noktası olacak. Çanakkale çıkış tamamen sahilden Kemer ve dönüş yine aynen sahilden Çanakkale. Toplamda 2050 km gibi.
Mecburi güzergah var anladığım. Ben Denizli üzerinden baktım da 1700 küsur ediyordu, git gel.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@Cemal Ç. Evet Denizli üzerinden öyle ama sahil daha uzun. Hatta rotayı uzatma şansımız bile olabilir. Foça, Çeşme, Bodrum, Marmaris gir çık yaparak iki yüz elli km daha arttirabiliriz. Bakalım zaman ne gösterir.

Güzel olur.Kireçlenen dizlere su gitmeli...Kazasız belasız inşallah

Ben misafir olarak kayıt oldum ama "misafir olarak katılmak nasıl oluyor?" "Ne yapar??" bilmiyorum. Ayrıca para da istiyor :naslyni: (Ben start çizgisine gidip izlemek istedim sadece)İnternette de o konuda bilgi bulamadım

Bilen bir arkadaş var mıdır??? :kötü:

(link)

(link)

Geri