Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Evet arkadaşlar...! bunun sırrı : okumak ve sporun içinde olup çok sevmekle mümkün. İlk olarak 1984 te Turgay Renklikurt üstadımızın " Antrenman ve Fizyolojik özellikleri " kitabıyla başladım. Sonrasında sayısını bile unuttuğum yüksek lisans tezleri, spor hekimliği, spor bilimi, antrenman bilimi...vb..gibi onlarca bilimsel kitap ve makaleyi yutarcasına okudum. Antrenmanın pratik olarak içinden geldiğim için de okuduklarımı pratiğe çevirmekte hiç zorlanmadım. Ama inanıyorum ki : öğrenmem gereken binlerce şey beni bekliyordur.... :harika::)

abi kritik soruyu ben sorayım o halde, sigarayı nasıl bırakıcaz :D

• Hahaha
Tepkiler: JusTiMe
@Şeffaf
Burak abi bol miktarda irade ve yardımcı olacak yiyecek içecekle bırakılabiliniyor. Ama ayrıntısını bırakanlar bilir :D

Oğlunuz yada kızınız var mı bilmiyorum. Kendimden örnek vereyim birgün oğlunuz yada kızınız balkona gelip (6 yaşındaydı o zaman) baba bende büyüyünce sigara içeceğim derse o son noktanız oluyor. Yaklaşık 2 senedir ağzıma sürmüyorum.

@Pawcraft
Bu motosikletle yapılan bir yarış. Rahmetli Kemal Merkit bu yarışta hayatını kaybetmişti...

@Pawcraft
Hocam öyle bir yazmışsınız ki sanki bisiklet yarışı olan ‘transanatolia bike race’ ın isim haklarını ihlal etmişler gibi bir ima sezdim yazınızda.
Yalnız şunu hatırlatmakta fayda var; transanatolia motorsiklet yarışı 2011-2012 yıllarındam beri varmış ( ben de yeni öğrendim.).
Haksızlık etmeyelim bence.

• Beğen
Tepkiler: JusTiMe ve CeRKeZ
@ippon
Çok kaliteli ve çok yönlü bir insandı. Ölümü büyük kayıp...

Start noktasına uzak şehirlerden gelecek olanların planı nasıldır? Ya da nasıl olmalıdır.
Bir gün önceden gidip konaklamalı mı mesela.
Ulaşım için otobüs, uçak vs tercihler nasıl.
Bisiklet ve tüm malzemelerin götürülürken yarışta yanımızda olmayacak olan çanta giyim vs yi kargolayacak mıyız?

@volkan ismail Aynı güne Trabzon'a uçak bileti alıp erken saatlere geldiğinde buradan otobüse atlayıp Hopa'ya gidebilirsin en güzeli bu bisikleti ücretsiz taşımız olursun
En mantıklı seçenek bu bence
Ya da direk Hopa'ya otobüs batuma uçak almak pahalıya patlayabilir...

• Beğen
Tepkiler: Abdülkadir Ergin
@volkan ismail
Bu konuda tercih tamamen sizlerin. Ancak çok fazla eşyanın engelleyici olacağı inancındayım. Otobüs ile en uygunu olur. Yıllarca yarışlara bisikletlerimizi ve eşyalarımızı hep otobüsler kanalıyla taşıdık. Bir alternatif de uçakla batum yapıp oradan hopaya geçiş olabilir.

@mmakif

Mehmet Akif bey'in alıntı yaptığım mesajı aklıma getirdi de, söylemek istedim. Yusuf Akkuş Trans Atlantik Way'de kullandığı ekipmanları tanıttığı bir videosunda, elinizi attığınızda kolayca ulaşabileceğiniz; atıştırmalık vb. için Decathlon'un (link) kullandığını gösteriyor. Videoyu izlemediyseniz, ekipman konusunda fikir olması adına izleyebilirsiniz.

@volkan ismail
Değerli arkadaşım,
Yarış zamanı işini gücünü ayarlayabilirsen mutlaka katıl derim.Baya bir şenlikli,keyifli olacak.
Bisikleti bir güzel sarıp sarmalayıp,otobüse verip bir gün önceden Hopa'ya varmayı düşünüyorum.
Borçka Karagölü bir kez daha göresim var.
191999

@Abdülkadir Ergin Hocam uçakla birlikte gidelim derse aynı gün uçakla gideceğim.

@hamlet2006

Bunun için çabalıyorum. Aksilik olmazsa katılım sağlayacağım. Teşekkür ederim.

@hamlet2006

@hamlet2006 olur hocam her türlü beraber gideriz, daha bilet almadım aklımdasın :) Ama otobüs konusunda ben çok kararsızım. İzmir'den tahmini 19-20 saat sürüyor yolculuk. İzmir'den hangi otobüs firmalar vardı acaba Artvin'e? Daha yorucu olmaz mı? Uçak seçeneği daha cazip geliyor bana. İstersen bir gün önceden gideriz? Daha garanti olur, hem yukarıdaki nefis gölü de görme fırsatımız olabilir.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri