Bu yol şehir bisikleti ile de rahatlıkla yapılabilir.
Yol bisikleti ile yaptığım 100 kmlik yolu şehir bisikleti ile denemiştim.Küçük bir karşılaştırma yapacak olursam;
BİSİKLETLER
Scott Speedster 20 yol bisikleti
*Endurance kadro
* 50-34 aynakol 11-32 ruble (Yokuş çıkmaya çok ideal)
*Fabrikasyon olarak 9,40 kg
*700x25 yol lastikleri
*Kumpas fren
Avantajları:
-Lastikleri ve jantları daha akıcı
-Hafif
-Aerodinamik
-Daha dengeli
Merida Crossway 300 Şehir bisikleti
*Kilitli maşalı hybrid kadro
*48-36-26 aynakol ve 11-34 ruble(Yokuş için ideal)
*Fabrikasyon 13.04 kg
*700x35 kanallı lastik
*Hidrolik disk fren
Avantajları
-Hidrolik disk olmasından dolayı inişlerde ve ıslakta güven veriyor
-Lastikleri yol titreşimini iyi absorbe ediyor
YOL:
Toplam 100 km. Bu mesafenin yaklaşık 25 kilometresi orta yoğunlukta şehir trafiği
Geri kalan 75 km 'nin yaklaşık 30 kmsi yayası bol bisiklet yolu.

Sahil kenarı olduğu için yolun büyük çoğunluğu dümdüz.Sadece 7-8 kmlik bir yokuş var.En dik yokuşumuz Meşhur Varyant
BİSİKLETÇİ
Yani ben
Mutlu şişman bir adam
*1.70 boy
*82 kg
*Vasat kondisyona sahip bir binici
DERECELER
Yol bisikleti ile
-Toplam yol: 100 km
-Pedallama süresi:4 sa 15 dakika
-Dinlenme süresi: 30 dakika
-Toplam süre: 4 sa 45 da
-Ortalama hız:23,5 km/sa
Şehir bisikleti ile
-100 km
-4 sa 50 dakika
-30 dakika
-5 sa 20 dakika
-20,7 km /sa
YORUM
Ben bu yarışta 100 km kadar sabah,100 km kadar da öğleden sonra yol almayı planlıyorum.Bu denememde yapmış olduğum yol her ne kadar yarış ortamını simule etmese de ufak bir fikir verebilir.Yol bisikleti ile dinlenme dahil 4 saat 45 dakikada aldığım yolu ,şehir bisikleti ile sadece 35 dakika kaybederek 5 saat 20 dakikada aldım .Yani kaybettiğim süre sadece 35 dakika,200 km de ise yani bir günde yaklaşık 1 saat.Şehir bisikletinin sele rahatlığını ve geniş lastiklerinin yurdumuzun bezeme yollarının titreşimini emdiğini de düşündüğümüzde bu aradaki 1 saat fark tolere edilebilir.
Karşılaştırmada asıl elimizde eksik olan veri nabız değerlerim.Nabız değerlerimin yol bisikleti ile daha dengeli çıkabileceğini tahmin ediyorum.Bu da yorgunluk ve harcanan efor bakımından önemli.
Bir de her iki bisikletim de yokuş çıkma açısından ideal dişli oranlarına sahip olsa da yol bisikleti ile daha rahat yokuş çıkabildiğimi söyleyebilirim.Yokuşların fazlaca olduğu güzergahlarda yol ve şehir bisikleti arasındaki fark açılacaktır.
Yol bisikletinin aerodinamik özelliğinin iyi olması nedeniyle uzun düzlüklerin olduğu rüzgara açık alanlarda da yol bisikleti daha az yorulmamıza neden olacaktır.
Ayrıca daha yolun henüz başında olduğum için performans değerlerim pek iç açıcı değil.Günler ilerledikçe her iki bisiklet ile de 100 km de en az 30-35 dakika daha gelişmeyi planlıyorum.Yol bisikleti ile 5-10 dakika extradan bir kazanım daha elde edilebilir düşüncesindeyim.
Sonuç olarak diyebilirim ki şehir bisikleti ile de bu yarış rahatlıkla bitirilebilir.Ancak yol bisikletinin hem potansiyeli daha fazla ,hem de daha hızlı.