Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Süper Dede
Mümtaz Ağabey,
Yarışın organizasyonu hakkında gerekli bilgilendirmeyi yapıyorsunuz.O konuda sıkıntımız yok zaten.Sağolun ,varolun.

Tecrübesiz olduğum için neyi öğrenmeye çalışmam gerektiğini bilemiyorum.:krktm:
Ama kervan yolda düzülür.
Konu hareketlendikçe yakalayabildiğim bilgiyi kapmaya çalışıyorum.

Scudo
@Süper Dede
Mental olarak kafam rahat.Bu iş daha önce birileri tarafında yapılabilmişse gerekli ,bilinçli ve yeterli antrenmanı yaparak yapılabileceğine inanıyorum.
Benim asıl içimi rahatlatan diğer katılımcılar gibi yarışı benimsemem.Bu duyguyu, hissiyatı, olumlu enerjiyi senden ve Birol Ağabey'den aldık:harika:Bunda payınız çok büyük.:harika:
Biraz detaycıyım, o biraz işimi kolaylaştırmıyor.Ama biraz detaycı olmak bu yarışta iyi bir şey olsa gerek.

@hamlet2006
Çok detaylara takılma, sadece gezi havasında ne kadar gidebileceğini test et. Bir bak bakalım ne durumdasın. Sonrası antrenman işi..

Ultra mesafeler insanı en çok yanıltan ve hatta kandıran mesafelerdir. Kendini çok iyi tanıman gerekir. Onun için de bu tip yarışlar kendinle yarışma şeklinde olmak zorunda. Durumunu bilmediğin biriyle rekabete girersin, adam seni bayıltır. Çok ama çok dikkat gerektirir...

@Süper Dede
kesinlikle bu numara beni yansıtıyor :) arkadaşlarım görmüş numarayı haber ettiler bana. bak yunus senn uğurlu sayın filan . ohh mis gibi oldu valla. Kel'im ya , yolda gören johny sins diyo zaten :D

@yunakre hazır üstüne kimse konmamışken söyle numarayı sana ayarlasınlar... :D

• Beğen
Tepkiler: yunakre
@yunakre alınırsa suçlu sensin :D isterim gibi laf etmemen suç olur :D

• Beğen
Tepkiler: yunakre
Temmuz ayında Karadeniz Bölgesinde yağmur yağma ihtimali var mı?Söz konusu Karadeniz olduğu için ihtimal illaki vardır.:krktm:Kullanılmadığında miniminnacık olan yağmurluk tavsiyesi verebilecek olan var mı?

Karadenizin sağı solu belli olmaz, mutlaka yağmurluk bulundurmalı...

@hamlet2006
yağmurluk tavsiyesi hem bisiklet için hemde normalde kullanmak için iyi olabilir. Bende yağmurluk arıyorum. Bir tane kullandığım vardı. Sağ olsun her anne gibi benim annemde her gördüğünü yıkama hevesiyle yağmurlu yıkadığından beri neredeyse her yerinden su giriyor.
Decathlondaki şu ürünü düşünüyorum ama alternatif varsa niye olmasın. (link)

@hamlet2006
Bizim Karadeniz'de 12 ay yağmur ihtimali vardır ve o tarihlerde yağmurlu bir sürüş yapacağımızı düşünüyorum. O kadar minnacık olmasa da forma cebine sığacak kadar küçülen yağmurluk uygun fiyata jordanred den alınabilir.

(link)

@hamlet2006
Bizim Karadeniz'de 12 ay yağmur ihtimali vardır ve o tarihlerde yağmurlu bir sürüş yapacağımızı düşünüyorum. O kadar minnacık olmasa da forma cebine sığacak kadar küçülen yağmurluk uygun fiyata jordanred den alınabilir.

@kaydogdu
Nefes alabilir özellikte olması çok büyük bir artı.Forma cebine girecek kadar küçük olması da müthiş.Özellikleri güzel gözüküyor.

Yalnız ben rengine takıldım.Rengi fosforlu kırmızı ise maazallah uçak düşürür.:D

Kesinlikle değerlendireceğim.Tavsiyeniz için çok teşekkür ederim.:harika:

@MakRo
Bu yağmurluğun çabuk terletmesi muhtemel, nefes alabilirliği bisiklet sporu için yeterli görünmüyor. Decathlon'un bisiklet için ürettiği yağmurluk daha iyi, çok kalın giyinmezseniz kolay terletmiyor

1 ara samsun decathlona gittiğimde bunun siyahını almıştım bisiklet sürerken bunu sadece tshirtün üstüne giysem anca terletmez gibime geliyor rüzgar almaması müthiş hiç soğuk geçirmiyor gibi boyutu 5cmlik kare boyutuna kadar küçülüyor ölçüsünden tam emin değilim tabi

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
@hamlet2006

Dostum ıslanacağız :D daha önce yağış durumunu inceleyip paylaşmıştım: Trans Anatolia bike race

2018 Temmuzun da Trabzon 25 gün yağışla birinci imiş :) Karadeniz'in yanısıra Marmara'da yağışlı imiş. Giyimin yanı sıra konaklama planlarını da ona göre sağlam yapmak lazım.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri