Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Bu yarışın önemli opsiyonlarından biri de ''takım'' halinde yarışabilmenin de mümkün olması. Bu meydan okumayı takımdaşımla göğüslerim ,zorluklarla mücadele ederken yoldaşımın desteğini de görürüm ,dostlarımla hoş vakit geçiririm ,tatlı sert zorluklara verilen mücadelenin zevkini paylaşırım gibi birçok güzelliği ve olumlu getiriyi de kazanmak istiyorsanız değerlendirilmesi gereken hoş bir seçenek.

Scudo
Etklnliğe katılmayacak olsam da konuyu başından beri takip ediyorum, zira Türkiye'de bu kategoride ilk etkinlik olacak bu. Gördüğüm kadarıyla hazırlıklar gayet bilinçli, şeffaf ve samimiyetle yürütülmekte. Katılım çok düşük olsa da vazgeçilmesin isterim, sonuna kadar gidilmeli ve bu zorlukta bir performansı paylaşmak için, çok uzaklara gitmeye gerek kalmadan herkesin bir fırsatı ve şansı olabileceği görülmeli. Önceden plan yapabilen bir insan olsaydım etklnlik sırasında check pointlerde gönüllü görev almayı da çok isterdim. Düzenleyici arkadaşlar densiz yorumlardan dolayı sakın ola ki morallerini bozmasınlar, kararlılıklarını koruyup sürdürsünler.

@bisikletgundemi

densiz olarak kimi kastediyorsun arkadaşım sen çok ileri gittin artık ismin ne senin ? kim densiz mesaj atmış isim ver bakalım
burada her konu konuşulur kartepe yarışıda konuşulur gran fondoda varmı itirazın senin

burada şahsıma densiz diyecek adamın alnını karışlarım

@Kudret Kurtcebe
Kudret abi neden üzerinize alındınız ki bu lafı?

mümtaz burada kimse beni itham edemez ,,,herkes akıllı olsun bu ülkede huzursuzluk yaratmak isteyen muhaletin borazanlığını yapanlarıda bu forumda biliyorum akıllı olsunlar akıllı face den kimin ne olduğunu biliyorum şahıslar belli zati

@CeRKeZ

bu arkadaşı sürekli takip ediyorum,şahıs sürekli terso

@CeRKeZ

adam olana lafım yok ,sesimiz çıkmıyor diye tepeme kimse çıkamaz

@CeRKeZ

mümtazın lafınada sıkıldım desem doğru olur saygı beklemiyor oldumu şimdi,mümtaza saygı gösteriyoruz efendim o beni karşısına alıyor chp kemalist olduğu için oluyor galba bu işler ...

benim ne kemalistler ile ne de ılımlı islamla işim olur

Kudret abi, beni rahatsız eden durumu daha öncede yazdım. Burası transanatoliabike race konusu ve sizin yada bir başkasının gireceği yada yapacağı yarış beni ve bizi burada ilgilendirmiyor. Şayet farklı bir organizasyon yada tanıtım yapacaksanız oraya bizde girer görüşlerimizi yazarız. Ancak sizin yaptığınız burada gereksiz kalabalığa ve polemiğe sebep oluyor. Sizin gibi yaşı ve tecrübesi olan birisine bunu hatırlatmaktan haya duyarım.
Türkiyede üç beş bisikletçiyiz burada bile bütün olamıyoruz.... Hep bir kavga halindeyiz. Biraz sakin olalım.

@Basar Giderim

sende yanlış düşünüyorsun birol ben burada sadece gelirseniz sevinirim diyorum ki zati ağustosta olacak ,ama sen beni ilgilendirmiyor diyorsun o zaman bende derimki bana ne sizin trans toyunuzdan ama öyle demiyorum katılanlara saygım var ama senin yok bu anlaşıldı ,,sen gran fondolarada tepkilisin kartepe yarışınada ayrıca federasyon yarışlarınada
ayrıca gran fondo konusu içinde olabilir trans toy konuşulabilinir ben bundan gocunmam siz niye gocunuyorsunuz sadece trans toy yok bu dünyada bu konuda biraz kendinizi eleştirin
kusura bakmada biraz fazla sert oldunuz bana karşı
bundan sonra beni rencide edici tek mesaj görürsem aynen yazarım bunun dışında bana saygısı olmayanlarada saygım olmaz mümtaz ve sen yolunuzda gidebilirsiniz

Bu arada bu organizasyon 2 kişiyle bile olsa yapılacak. Türkiye de iyi işler yapmak isteyene çelme atanlar çok olmuştur ve olmaya da devam edecektir. Ben bu duruma hazırlıklıyım. İnanın bana motivasyonumdan ve hevesimden zerre kadar eksilme olmamıştır. Bisiklet benim için uzun zamandır eğlence kaynağım. Tüm hobilerimin yerini bisiklet aldı. Bu yüzden burada hiç kimse keyfimi kaçıramaz.
Allahın izniyle bu işi hakkıyla ve layıkıyla yapacağız. Gelmek isteyene de kapımız her zaman açık.

@Kudret Kurtcebe

Abi beni ilgilendirmiyor demenin neresi yanlış. Şimdi burada diğer arkadaşların bu yarış için beni ilgilendirmiyor diyenler de oldu. Biz onlara yanlışsınız dedik mi? hayır tabi ki eyvallah dedik.
Ben hiç bir yerde ve hiç kimseye granfondo trans troy ve federasyon gibi yarışlara karşı olduğumu söylemedim ve yazmadım. Nereden bu kanıya kapıldınız?. Ayrıca o yarışlara hep katıldım. Kartepe yarışınıda burada sizden duydum.
Kudret abi bisikletforumda diğer konuları konuşacağın sadece burası mı kaldı. O zaman kendi adımıza sevinelim. :)

@Kudret Kurtcebe
Abi bizim seninle bir işimiz yok ki. Biz yolumuza bakıyoruz amacımız ve hedefimiz belli.

@Basar Giderim

birol esnek olun esnek bak kartepe yarışı konusu olsa konuyu ben açsam sen orda aynen trans toydaki tecrübelerini anlatabilirsin kesin laf etmem aramızdaki fark bu hemen tepki gösterdin burda yanlış olan sensin ,bunu kabul et ,ne diyorum sana kartepe konusunu açacağım yarış konusunu sende oraya buradaki tecrübelerini yazarsan ben sana kalkıpta tek kelime etmem, bilmem anlatabildinmi aramızdaki farkı anladın herhalde
konu diktatörlüğü yapmam yok efendim burası kartepe yarış konusu deyip senin trans toy hikayelerini dinlemek durumunda değilim dersem aynen ayıp ederim benim için her ikiside zor olaydır

@Kudret Kurtcebe
Abi anlaşıldı sanırım anlama sorunu yaşıyoruz. Nasıl biliyorsanız öyle yapın. Bu konuda size başka cevabım olmayacak sağlıcakla kalın.

@Basar Giderim

son olarak benim burada bu olaya çelme atma gibi niyetim yok ama oportinist zihniyetli bi takım üyeler çıkarda şahsıma yönelik bi mesaj atar ise aynen cevabı yapıştırırım yolunuz açık olsun

Arkadaşlar Kesin kayıt yaptıran yarışmacılara bugün mail göndereceğiz. Gerekli bilgilendirmeler mail yoluyla iletilecek. Anlaşılmayan bir durum olursa whatsapp grubundan yazabilirsiniz.

@ippon
Bu konuda bu seneden pek ümidim yok. Ancak seneye katılımcı olmasını bekliyorum.

Kadın katılımcı olarak potansiyel adaylar var aslında, teklif götürsek değerlendirebilirler belki:

Misal Ayşegül Gökalp, İngilizce öğretmeni ve sürüş grafiğine bakılırsa uzun mesafeleri seviyor. Öğretmen olduğu için izin sıkıntısı da olmaz :D

(link)

Niyet varsa bakıvereyim potansiyellere :)

Belki ama sanmıyorum. Zira diğer bir örnek kadın Merve Alanyalı. Emin değilim ama sanırım Mimar. 2018 Yazında Türk Kadınının Zaferi Bisiklet Turu Projesine katılmış. Konsept gereği Iğdır'dan Ağrı'ya pedallamış: (link) Haberde derneğin ona ulaştığından bahsediyor. Yani bu insanlara ulaşılsa değerlendirme ihtimalleri var. Muhtemelen Trans Anatolia'dan haberleri yok. Anatoli - Anadolu konsept bir yarışa kadın daha bi yakışıyor aslında.

(link)

@bisikletgundemi
ikili takım olabilirler belki . iki kadın ya da bir erkek bir kadın şeklinde.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri