Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
@Süper Dede

Birde ,
Valla sen türkiye çapında çok sıkı oluyorsun ,senin gibi kaç adam 5 günde 1200 km gider yahu,
uyku saatlerini toplasan kaç saat eder ,5 'inci günde gözler kapanabilir,dikkat dağılır, yunus ,osman, gürol ,45 dakika kestirip ya allah yola ,,,acaip zor tabi ,,

@Süper Dede

Boşuna demiyorum ikimizinde kafadan çatlaklığı var osmanında gûrol ,yunus keza ,hele hele birol çakir ,acaip ,,,,:eek:

Scudo
@Kudret Kurtcebe Kudret abi gün içerisinde 5 kez 20dk dinlenme yeterli olur mu acaba söyler misin?

@JusTiMe

Valla burada en deneyimli mümtaz dostum ,sana en iyi cevabı verir,bence
Deneylemeden yaşamadan hiç bir şey anlaşılmaz,bi kere mümtaz dostum 1200 km 'yi 5 günde alarak tecrübe kazandı bu çok önemli bir olgu,sahada olmak kişiye avantaj sağlar ,bu işi çok tekrarlayanda kaşarlanır yani pişer,deneme ,eylem kişiye tecrübe kazandırır,sözün kısası kesin eylem şarttır ,eyleme uygulamaya geçmeyınce tecrübe edinilmez,cesaret olacak ,korku olmayacak ,bunun yanında yolu iyi okumakta var tabi,benim iş kolay bi günde 200 artı bi şey değil ama işin zoru üst üste 3 gün ve 5 gün gidebilmek vay babam vay denemedim hiç

@Kudret Kurtcebe
Aslında yarış hırsıyla gidip uykudan fedakarlık etseydim net 4 günde inerdim. İlk ultra denemem olduğundan çok temkinli gittim. 1. kontrol noktasında 16 saat oyalandım...:)

@Kudret Kurtcebe Emre ile çıktığımız antrenmanlarda her şeyi anlattım ona...

@Süper Dede

Için en zoru uykudan fedakarlık etmekte valla oda risk,bi ara osman uyuya kalmış sonra aniden topladım dedi bana ,tecrübe önemli burda

@Kudret Kurtcebe
Seninle birlikte takım girelim, 3 günde 1200 km yaparız..

@Kudret Kurtcebe
Uyku önemli. Gece 5-6 saat sürüp saat 1-2 civarı dinlenmeye çekilicen. Sabah 6-7 gibi yola devam.

Boşuna demiyorum ikimizinde kafadan çatlaklığı var osmanında gûrol ,yunus keza ,hele hele birol çakir ,acaip ,,,,:eek:

:koptum::koptum::koptum:

2019 benim yılım olacak.Yarış da benim.Ben fena geliyorum.Demedi demeyin.:D
Bütün enerjimi yollardan çıkaracağım.:cool:

Hava koridoruma girmeyin mümkünse; fena sarsarım.:ssrtcbya::koptum:

Tabi bunlar işin şakası.

@Süper Dede Mümtaz Ağabey ''yarışa kayıt ol'' sekmesinden gönderim yaptım.Ama gönderim başarılı oldu mu olmadı mı anlayamadım:okyrm:.Bundan sonraki prosedür ne olacak?

@hamlet2006
öncelikle hayırlı olsun...:) kesin kayıt yaptıranlara banka hesap no ları gönderilecek ve prosedür takip edilecek.......:):):)ancak gönderim başarılı olmamış olabilir, çünkü bana henüz "ilan et" maili gelmedi...:)beklemedeyim:)

@beci
Bu işin bir tane püf noktası var ; antrenman, hem de kesintisiz ve yıllarca...:)

Kayıtllar açıldı....:)
hayırlı olsun....

Arkadaşlar ; kayıt formundaki bilgileri eksiksiz doldurunuz. Adres olarak açık ve net adresinizi il ve ilçe belirterek yazınız...:)

@Süper Dede
Yoksa ben yazmamış mıyım? Karabük-Merkez :)))

@kaydogdu
Yazmışsın...:)

---------------------------------------------------

Sevgili arkadaşlar ; kayıtlarımız açıldı...
sitenin en altındaki kayıt formunu doldurarak kayıt olabilirsiniz...

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri