Scudo Sports

Trans Türkiye Ultra Bike Race

Üikemizde ultra mesafe bike-packing yarışı yapılması durumunda katılır mısınız...?

• Toplam katılım
    552
Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Scudo
Yeni rotamız en kısa yoldan 2.274 km dir. Ancak, ben, bu yarışta hem kendimle savaşıcam hem de tüm karadeniz ve ege sahil şeridini kullanarak bu macerayı daha da güzelleştireceğim derseniz o zaman rota 2.700 km ye çıkıyor. Tercih tamamen yarışçının...:)

@Süper Dede

Aha yol dümdüz sayılır artık. ☺☺☺

@karanbatu

Bu rotayı da bir şekilde tamamlardım fakat herhâlde bundan sonra sezonu kapatırdım.

• Beğen
Tepkiler: necmeddin
@karanbatu

İnşallah, takmaya çalışıyorum. İki barın arasındaki mesafe ne olmalı acaba? Bir suluk girecek kadar mı?

• Beğen
Tepkiler: kaydogdu
@Abdülkadir Ergin Aerobarın amacı kişinin kollarını rahatlatması amaçlıdır farklı 1 açıdan rüzgar direnci yapmasıdır. Yani tamamıyla senin rahat şekilde onun üzerinde kollarını dinlendirmen önemli bunun içinde kollarını dinleyeceksin bizi değil herkesin vücudu bambaşka kolların nasıl rahat ediyorsa öyle kullanacaksın

Trainera takılı iken bisiklet bu tarz ayarlar çok daha kolay yapılıyor. Bence bike fit parası vermek yerine ucuz yollu bi trainer almak daha mantıklı. Ben yaklaşık bir ay önce bu forumdan 100 liraya ikinci el aldım bi tane Transx marka. Tamir bakım ayar işleri yaparken dünya varmış diyorum zevkle yapıyorum.

Durum
Başlık tartışmaya kapatılmıştır.
Geri